Cartelera Turia

SUSCRIPCIÓN

À PUNT ENCETA LA CAMPANYA DE SUPORT A LES FALLES

À Punt es posa les pintes per a llançar la seua campanya per a la promoció de les Falles 2021 del mes de setembre. En les últimes setmanes els equips d’imatge, realització i màrqueting han donat forma als anuncis que, a partir de hui, ompliran la pantalla de televisió, el web i la ràdio d’il·lusionadores promocions de la tornada de la festa gran valenciana.

El mes de juliol va servir per a posar en marxa les creativitats i fer la selecció de les persones que voluntàriament han participat en el rodatge de la campanya d’À Punt amb les Falles. Cares conegudes del món de la indumentària, la pirotècnia, artistes fallers, músics, floristes, comissions de falla i, evidentment, la màxima representant de la festa, Consuelo Llobell Frasquet, fallera major de València, han participat en la campanya de promoció. Un total de 13 instantànies es planten a les seues cases per a encendre la flama del mes de setembre.

Alfred Costa, director general d’À Punt ha assenyalat que “la televisió valenciana confia a poder oferir els valencians i valencianes la programació més completa per tal de transmetre a través de les pantalles la grandesa de l’esperit faller, que ha estat silenciat per culpa de la situació pandèmica. La radiotelevisió pública es prepara també amb cautela, però amb la mateixa il·lusió de sempre, s’agermana i ofereix un homenatge als col·lectius fallers representats en la campanya que hui s’estrena”.

D’altra banda, Josep Pitarch, cap d’imatge d’À Punt ha agraït “la col·laboració desinteressada dels més de 50 participants en la campanya”. També ha volgut destacar que “estem molt satisfets amb el resultat, perquè s’ha aconseguit ressaltar la plasticitat dels oficis i les arts vinculades al món faller, indispensables per a recuperar la festa tal i com sempre l’hem coneguda”.

Per a promoure la campanya a les xarxes socials el departament de Digital llança el coixinet #LesFallesÀPunt, que permetrà arribar al conjunt de seguidors i seguidores d’À Punt Mèdia, que a partir d’aquesta setmana comencen el compte enrere per a la plantà de les Falles més anhelades de la història.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *