Cartelera Turia

SUSCRIPCIÓN

À PUNT ESTRENA LA SÈRIE DE FICCIO VALENCIANA “DESPRÉS DE TU”

La comèdia d’Albena Produccions i Minoria Absoluta està dirigida per Carles Alberola i Chon González i protagonitzada per Sergio Caballero
La sèrie s’ha gravat a Burjassot i ha comptat amb la coproducció de TV3 i la col·laboració d’IB3
S’estrena diumenge 6 de febrer de forma simultània en les tres cadenes

À Punt ha presentat aquest matí a la Filmoteca Valenciana, seu de l’Institut Valencià de Cultura, la sèrie Després de tu, que s’estrena diumenge 6 de febrer a les 21:45 hores. En l’acte s’ha projectat el primer capítol i han intervingut els directors i els protagonistes de la sèrie, com també el director general d’À Punt Mèdia, Alfred Costa, i els directors de TV3 i d’IB3, Vicent Sanchis i Andreu Manresa. Després de tu és una nova i ambiciosa aposta d’À Punt Mèdia que ha comptat amb la col·laboració de TV3 i IB3. Les tres cadenes han acordat estrenar la sèrie de forma simultània. La nova sèrie d’À Punt és una creació del dramaturg, director i actor valencià Carles Alberola, que l’ha dirigit juntament amb el també valencià Chon González. El rodatge s’ha fet íntegrament a l’estudi 1 del centre de producció de programes d’À Punt, on es va construir un plató de 360º, i inclou localitzacions naturals de València, Burjassot i Godella.

DESPRÉS DE TU
Fotografías Miguel Lorenzo

Una comèdia sobre la vida, l’amor i la mort

Després de tu està protagonitzada per l’actor valencià Sergio Caballero, que interpreta el paper de Pau, un pare de família que intenta refer la seua vida esprés de la mort sobtada de la seua dona Raquel. Un dol que no li resultarà fàcil, tampoc per als seus fills adolescents dels quals mai s’ha ocupat del tot.
La resta de l’equip artístic el formen Verónica Andrés, Amparo Moreno, Carles Sanjaime, Roberto Hoyo, Carla Pascual i Jasmina Drissi, entre d’altres.
Els guions són de Júlia Cot, Patrícia Pardo, Guadalupe Sáez, Jordi López, Casanova i el mateix Chon González. El director Carles Alberola ha definit la sèrie com “una història d’amor, una comèdia sobre la nostra capacitat d’estimar més enllà de la vida i la mort”. Per a Chon González “la sèrie parla de la mort, però també de la vida, de l’amor, de madurar, de perdonar-se a un mateix, de tirar endavant”. L’actor Sergio Caballero considera que “Després de tu respira vitalitat, humor i tendresa i sorprendrà molt gratament l’espectador. És un retall de vida, agredolça, on tots estem representats”.

DESPRÉS DE TU
Fotografías Miguel Lorenzo

La televisió pública fomenta l’audiovisual valencià

Aquesta comèdia és una producció de l’empresa valenciana Albena Produccions i la catalana Minoria Absoluta. En la presentació, el director general d’À Punt, Alfred Costa ha dit que “les esperances que hem dipositat en aquesta comèdia, molt valenciana, es basen en la seua qualitat tècnica i artística, i la proximitat de personatges, trames i situacions que connectaran amb les nostres audiències. Una valoració que comparteixen les televisions catalana i balear, que es van sumar al projecte en qualitat de coproductores i a les quals agraïm la seua confiança en una producció valenciana”.
“Les televisions públiques, tot i disposar de recursos molt més limitats i regulats, han de competir amb una oferta enorme que ens disputa la mateixa audiència”, ha explicat per la seua banda Vicent Sanchis, director de TV3. “I ho han de fer seguint unes normes de joc molt estrictes que no deixen espai a la frivolitat ni als excessos. Cal felicitar-se, per tant, per un acord que permet reduir costos i posar en valor els nostres encerts, i també pel nivell de qualitat que en aquest cas ha aconseguit una sèrie impulsada per À Punt”, ha afirmat.
El director general d’IB3 Televisió Andreu Manresa, ha remarcat la participació en la sèrie de talent balear, com els actors Carles Molinet i Aina de Cos, i ha afegit que “la forma de coproducció de ficció televisiva és cada vegada més habitual, tant a l’àmbit global com local, i és una bona notícia que les tres cadenes col·laboren en sèries de ficció com Després de tu, Mòpies i Sicília sense morts.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *