Cartelera Turia

SUSCRIPCIÓN

El Festival de Cinema Ciutadà i Compromés inicia una setmana amb múltiples ofertes

El Festival, supera ja l’equador de la seua programació i inicia la seua quarta setmana de projeccions i activitats complementàries

Les sessions de la VI edició del Festival Cinema Ciutadà Compromés (FCCC), es traslladen durant els pròxims dies a diferents punts de la geografia de la nostra Comunitat, complint d’aquesta manera amb un dels objectius perseguits per ACICOM: permetre l’accés a diferents col·lectius a unes projeccions de caràcter social i compromés que no solen compten amb espais per a la seua projecció en sales del nostre territori.

El divendres 20, tindrem dos sessions:

Sessió: en defensa de la llengua,19:00 – 21:00 , Projecció: Estima-la, Una llengua sense señal, Rosquilletres. Sessió feminismes 18:00 – 22:00 Woman, Fronteres Dona Xerrada a càrreg de les Fractals .Espai Sankofa, Carrer de la Beata Inés, 10, València. Sessió: Calç blanca, negro carbón  18:00 – 20:30 Calç blanca, negro carbón.Centre “Octubre”, Carrer de Sant Ferran, 12, València

Cal destacar que totes les sessions celebrades i previstes per ACICOM estan aplicant estrictes mesures de seguretat en els locals on tenen lloc, amb l’objectiu d’assegurar els espais en els quals es realitzen les activitats, reduint al mínim el risc per a la ciutadania.

Per a ACICOM  l’organització d’aquest FCCC suposa un autèntic repte compensat per la voluntat de participar activament en la promoció, impuls i difusió de l’audiovisual de caràcter social.

Pot consultar-se la programació completa del FCCC punxant sobre aquest enllaç: https://www.acicom.org/fccc2020/programacio/

Sobre ACICOM

ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació), és una associació independent, plural i crítica, amb 10 anys d’antiguitat, amb la qual es troben vinculats més de 900 persones de diferents àmbits, amb un denominador comú; l’interès per generar pensament, debat, acció i sinergies, en relació amb la comunicació i la defensa dels drets de la ciutadania.

L’àmbit d’actuació d’ACICOM se circumscriu a la Comunitat Valenciana, si bé són múltiples les ocasions en les quals els seus membres participen en activitats vinculades amb la comunicació a l’entorn de tot l’Estat, gràcies als nombrosos acords de col·laboració subscrits amb entitats similars de caràcter nacional.

 

 

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *