Cartelera Turia

SUSCRIPCIÓN

El hip hop irromp en Espai LaGranja

REDACCIÓN: Espai LaGranja de l’Institut Valencià de Cultura, acompanyat pel col·lectiu València Hype, obri un espai en la seua programació per a la dansa més urbana: ‘Hip hop. Una introducció’. El ballarí Elton Luis impartirà demà dissabte, 21 de gener, a partir de les 11 h, un taller d’acostament a aquest llenguatge.

Aquest és un taller d’introducció al món de la dansa hip hop. S’ensenyaran i practicaran exercicis i jocs de musicalitat i moviment, coreografies i moviments bàsics del hip hop i el cypher, cercle de ball final per a expressar el que s’ha aprés. És una invitació oberta a cossos inquiets, ballarins experimentats i amateurs per a descobrir diferents estils relacionats amb les danses urbanes com el hip hop i el funk, entre altres, a fi d’explorar diferents tècniques i dinàmiques i disfrutar del freestyle.

El taller l’impartirà Elton Luis, ballarí i coreògraf. Nascut a la ciutat de Malabo (GQ), actualment resideix a València. Als 17 anys va començar a generar projectes artístics a Bata (Guinea Equatorial) amb el suport de la Cooperació Espanyola i el Centre Cultural Español de Bata (CCEB), un dels primers projectes de dansa contemporània a Guinea Equatorial.

L’objectiu del projecte era promocionar el potencial de la joventut equatoguineana a través de les danses urbanes. La seua formació es va centrar a estudiar la dansa electro, tota la informació que ha recopilat ha sigut des de l’aprenentatge al carrer, submergint-se així en la cultura urbana de la dansa electro. Va començar la seua formació amb el col·lectiu Beat Mode Crew en diversos workshops que es duen a terme a Barcelona i París, amb la qual cosa va aprendre de ballarins com Brandon Masele i Tomofey Smirnov. Desenvolupa la seua pràctica artística en el camp de les danses urbanes i arts com a ballarí, coreògraf, investigador, professor, activista i artista gràfic.

 

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *