Cartelera Turia

SUSCRIPCIÓN

El ‘talent show’ ‘Duel de veus’ i el magazín ‘Bona vesprada’, primeres estrenes del 2021 a À Punt

Bona vesprada és el nou magazín de les vesprades, de 16:15 a 20:30 de dilluns a divendres. Presentat pel periodista Màxim Huerta, que torna a la televisió pública valenciana, el programa diari oferirà quatre hores en directe per a convidar a la participació ciutadana, tant al plató com al carrer. Amb ell estaran Joan Espinosa (À Punt Directe, Family duo) i Maria Fuster (El matí À Punt i Assumptes interns).

El format pretén ser una finestra oberta, una conversa en temps real amb l’espectador. Cada dia Bona vesprada visitarà un poble de la Comunitat Valenciana i el mostraran els seus habitants, mitjançant les noves eines tecnològiques, per a facilitar la conversa. Des d’un punt de vista innovador, el contingut interessarà i motivarà els espectadors que hi participaran activament, al plató i en les xarxes socials.

El programa també dedicarà una bona part a analitzar l’actualitat amb experts i col·laboradors fixos, però també els particulars seran protagonistes del tema que es tractarà. Bona vesprada vol oferir informació de servei i, tanmateix, potenciar la mirada de la societat que ens envolta. El periodista Alfons Ferrandis torna també a les pantalles valencianes per a acostar-nos històries molt personals de nord a sud de la Comunitat Valenciana. A més, coneixerem el paper dels nous cronistes del programa, que faran d’ambaixadors dels pobles i ens posaran al dia del que passe pels llocs recorreguts cada setmana.

Bona vesprada inclou, a més, una secció de cuina casolana a càrrec de la benicarlanda Maribel Gil, ex-concursant de Master chef, i no falta una secció, anomenada “Pura natura”, per a traslladar a grans i menuts la importància de cuidar el medi ambient, el valor de la sostenibilitat, l’ecologia i les bones pràctiques, amb denúncies per a millorar el nostre entorn.

El ‘talent show’ ‘Duel de veus’ i el magazín ‘Bona vesprada’, primeres estrenes del 2021 a À Punt

LA TURIA TE PONE VERDE Anem a

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *