Cartelera Turia

SUSCRIPCIÓN

LA RÀDIO D´À PUNT CELEBRA CINC ANYS

REDACCIÓ: La ràdio ix al carrer durant la primera setmana de desembre per a oferir una programació especial des de l’Estació del Nord i des de l’Àgora de la plaça de l’Ajuntament de València.

La ràdio d’À Punt fa 5 anys / À Punt

 

La ràdio d’À Punt compleix cinc anys l’11 de desembre i per a celebrar-ho el programa degà de l’emissora Territori sonor traslladarà la música de les ones al carrer. L’espai musical de la ràdio pública valenciana és l’amfitrió d’una festa en què participaran tots els programes de la cadena i a la qual volem que se sumen els oients i la ciutadania que trafega cada dia per la ciutat.

Per això s’instal·larà del 5 a l’11 de desembre un estudi mòbil en dos espais emblemàtics de la ciutat: l’Estació del Nord gràcies a la col·laboració de Tiendas de la Estación i l’Àgora, l’espai efímer instal·lat a la plaça de l’Ajuntament per a celebrar la capitalitat del disseny de València 2022.

Els dies 5, 7 i 9 de desembre hi haurà actuacions dels grups Badlans, Ona Nua, Mireia Vives i Borja Penalba, i Òscar Briz, entre altres, a la façana principal de l’Estació del Nord de València: actuacions i entrevistes que podrem sentir també a través de la ràdio d’À Punt perquè Manuela Alandes, presentadora de Territori sonor, farà de mestra de cerimònies i connectarà en directe amb els programes i informatius al llarg de la setmana en diferents horaris.

” alt=”Algunes i algunes de les persones que fan possible la ràdio d’À Punt” data-debug=”51″ data-was-processed=”true” />
Algunes i algunes de les persones que fan possible la ràdio d’À Punt / À Punt

La primera parada serà el magazín Pròxima parada amb Susanna Lliberós i Joan Espinosa, entre les  15:30 i les 19:00 del dilluns 5 de desembre. El dimecres, 7 de desembre, serà el torn de Les notícies del matí amb Clara Castelló  i El rall amb Helena Montaner, des de les 11:30 fins a les 13:30 hores. I divendres, les actuacions musicals es colaran també en l’espai  Els esports À Punt amb Fermín Rodríguez  i Les notícies del migdia.

El colofó de la setmana arribarà l’11 de desembre, data de l’aniversari, de la mà del programa dels caps de setmana Podríem fer-ho millor amb Susa Calafat al capdavant de l’equip més agosarat de l’emissora pública, i que s’emetrà des de les 09:00 h fins a les 12:30, en directe, a l’Àgora de la plaça de l’Ajuntament i pel qual passaran, entre molts altres convidats, les veus de la ràdio que cada dia ens acosten l’actualitat i el que passa a casa nostra.

I la cirera del pastís la posarà Territori sonor, de vesprada, amb tres hores de música en directe des de l’Àgora amb la participació dels grups de música més destacats del panorama valencià. Alguns d’ells, Tito Pontet, Mafalda, Candela Roots i Sandra Monfort.

Tot açò amb sorpreses i regals per a celebrar amb els oients la seua fidelitat a l’emissora de la ràdio pública.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *