LA SÈRIE «LA VALL» INAUGURA LA TEMPORADA DE FICCIÓ D’À PUNT

  • À Punt Mèdia presenta ‘La Vall’, la sèrie de ficció de la nova graella de tardor-hivern
  • És la primera producció pròpia de ficció de la televisió pública valenciana.

 

La nova televisió pública À Punt ha presentat aquest matí a la Filmoteca la sèrie La Vall, la primera producció de ficció i la gran aposta de la temporada. La Vall forma part de les novetats de la programació d’À Punt per a la temporada de tardor-hivern. Una temporada que compta amb una vintena de novetats, entre aquestes el talent show familiar Family Duo, el programa de monòlegs Comediants i el programa de reflexió i anàlisi de l’actualitat La qüestió.

A la roda de premsa ha assistit bona part dels intèrprets de la sèrie i del personal de l’equip de rodatge. Durant la presentació, en què han intervingut el director de Continguts i Programes d’À Punt, César Martí, i els dos directors de la sèrie, Pau Martínez i Ana Ramón, la directora general d’À Punt, Empar Marco, ha remarcat la importància que té la sèrie dins la nova graella molt renovada i variada com la que aquesta setmana comença. La televisió autonòmica valenciana aposta per la ficció dins una graella pensada per a tots els públics i amb diversos formats.

LA VALL – EL SECRET D’UNA SÈRIE
És la història d’un poble que vol evitar quedar-se despoblat i ofereix les cases deshabitades a nous pobladors amb l’objectiu d’evitar la seua desaparició. L’arribada dels nous veïns i els secrets que oculta la vall seran els fils conductors d’aquesta història que es mou entre thriller i els nostres costums.

La Vall és una sèrie d’À Punt Mèdia produïda per Mediterráneo Media Entertainment de 13 capítols d’una durada de 50 minuts que s’emetrà cada diumenge a les 21:45 h.

Cartelera Turia

Escrito por
More from Redacción

EL CINE ESPAÑOL, GRAN NOMINADO EN LOS PREMIOS PLATINO

34 nominaciones españolas en las 17 categorías diferentes ponen en alza a...
Leer Más

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *