Cartelera Turia

SUSCRIPCIÓN

L´APP VALÈNCIA ACOSTA TOTA LA INFORMACIÓ SOBRE LES FALLES ALS M`BILS DE LA CIUTADANIA

REDACCIÓ: L’AppValència recull tota la informació necessària per a viure i gaudir les Falles. Així es desprén de la nova campanya municipal llançada per convidar tant a la ciutadania com a visitants a descarregar-se als seus dispositius mòbils esta aplicació informàtica amb què l’Ajuntament acosta tothom els seus servicis i que, en la seua categoria, es troba entre les 150 més descarregades als iPhones del món.

 El regidor d’Agenda Digital i Administració Electrònica, Pere Fuset, ha donat a conéixer hui tota la informació relacionada amb la festa fallera que es pot trobar geolocalitzada a l’última actualització de l’AppValència. I ha assegurat que, tal com anuncien els cartells de l’esmentada campanya, “Qualsevol pot trobar tot sobre les falles al seu mòbil”.

De fet, ha explicat Fuset, esta aplicació compila des del programa de festejos, amb el calendari pirotècnic o els itineraris i horaris de l’ofrena, fins a la ubicació dels diferents punts violeta, la disponibilitat dels urinaris públics o d’espais adaptats per a persones amb mobilitat reduïda en actes. A més l’AppValència oferix la possibilitat de personalitzar la informació segons el posicionament dels telèfons de les persones usuàries per a, per exemple, detectar les falles més pròximes a la seua ubicació en tems real, i de programar alarmes per recordar actes de l’agenda fallera.

Amb esta ferramenta també es pot conéixer les parades de transport públic més pròximes així com les arribades dels autobusos de l’EMT i dels metros i tramvies de MetroValència. I de la mateixa manera, i també en temps real, es facilita la disponibilitat de places en aparcaments públics, les bicicletes disponibles del servici de Valenbisi o la ubicació de les parades de taxi més pròximes.

D’altra banda, Pere Fuset ha recordat que tant l’AppValència com el Geoportal acosten servicis “que, si bé no estan estrictament pensats per a les festes falleres, també poden ser especialment útils en esta època”. Així, ha recordat la disponibilitat dels canals d’avisos temàtics, com ara el de l’estat del trànsit o la possibilitat que la ciutadania reporte qualsevol incidència en la via pública, “com ara una paperera trencada, un contenidor desbordat o un jardí danyat”, perquè puguen ser gestionats per l’Ajuntament de València per donar la resposta més àgil possible.

Entre els missatges de la campanya que conviden a descarregar-se l’AppValència amb motiu de les festes josefines la ciutadania pot encontrar-se al carrer: Falles a prop? Hi ha un fum; Cartells, mascletaes…et dic on i quan; Si vols moure’t en Falles, pregunta’m com; Carrers tallats? Et dic quins; Necessites un WC? Et dic on…

L´APP VALÈNCIA ACOSTA TOTA LA INFORMACIÓ SOBRE LES FALLES ALS M`BILS DE LA CIUTADANIA

La vida está bien si lees tebeos

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *