Cartelera Turia

SUSCRIPCIÓN

L’espectacle de circ ‘Tramvia n. 12’ arriba al Teatre Rialto

L’espectacle ‘Tramvia n. 12’ que fou guardonat amb el premi al millor espectacle de circ en els Premis de les Arts Escèniques Valencianes de 2021, estarà al Teatre Rialto de València del 21 al 24 d’abril com a part del cicle de companyies valencianes que està programat en aquesta sala.

‘Tramvia n. 12’ és una producció de la companyia La Finestra Nou Circ amb direcció escènica de Pablo Meneu. La companyia està formada per cinc artistes de circ, Dayné Álvarez, Ventura Cano, Elena Donzel, David Sessarego i Alberto Vidal, i tres músics que actuen en directe: Abraham Gómez, Sergi Renovell i Toni Martínez.

La Finestra Nou Circ és una companyia de circ valenciana que es forma en 2012 amb l’objectiu de produir i difondre espectacles amb una línia artística multidisciplinària per a tota classe de públic.

Els seus espectacles presenten disciplines circenses com els malabars, els moviments aeris, les acrobàcies, els equilibris i el clown combinades amb altres arts escèniques com la música, la dansa i el teatre.

‘La familia Romanesku’ fou el seu primer gran espectacle. Altres produccions que ha creat són ‘Royal Circ’ (2019), ‘Memphis, Rock & Circ’ (2018), ‘The Troupers’ (2017) i ‘L’engranatge’ (2016), exhibides als principals festivals nacionals i de Portugal, Itàlia, el Marroc, França i Suïssa.

En l’espectacle que veurem al Rialto, cinc personatges diferents es troben en una peculiar estació de tramvia, estan nerviosos i desubicats, volen marxar, però el tramvia mai ix. Esperen…

Aquesta sensació col·lectiva provocarà en ells una forma inesperada de comunicar-se, de relacionar-se, una necessitat de compartir l’experiència descobrint tot el talent, la creativitat, el sentit de l’humor i les habilitats que els uneixen.

 

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *