Cartelera Turia

SUSCRIPCIÓN

L’IVC i la SGAE inicien el cicle ‘Teatre a cau d’orella’

L’Institut Valencià de Cultura (IVC) i la Sociedad General de Autores y Editores (SGAE), amb el cicle ‘Teatre a cau d’orella’, inicien el II cicle d’audicions dels textos teatrals escrits en la tercera i quarta edició del Laboratori de Dramatúrgia Insula Dramataria Josep Lluís Sirera. Les audicions tindran lloc a la seu de la SGAE de València del 9 al 31 de maig.

En aquestes sessions els espectadors podran escoltar mitjançant auriculars sense fil les 8 obres de teatre nascudes al Laboratori de Dramatúrgia Insula Dramataria Josep Lluís Sirera de l’IVC en 2020 i 2021, prèviament interpretades i gravades per reconeguts actors i actrius. Després de l’audició, hi haurà un col·loqui amb els autors i autores de cada text que estarà moderat per Sonia Alejo.

Les audicions d’aquesta activitat de l’IVC en col·laboració amb el Consell Territorial de la SGAE a la Comunitat Valenciana són totes a les 18.00 hores i l’entrada és lliure fins a completar-ne l’aforament.

El calendari és el següent

Dimarts 9 de maig, ‘Indústria’, de Xavier Puchades; dimecres 10 de maig, ‘Com l’amor del llop pels corders’, de Guadalupe Sáez; dimarts 16 de maig,  ‘Yana o La malaltia del temps’, de Paula Llorens; dimecres 17 de maig, ‘La casa del dolor’, de Víctor Sánchez Rodríguez; dimarts 23 de maig, ‘Y en la mañana todo se desvanece’, de Lucía Sáez; dimecres 24 de maig, ‘Las danesas’, de Xavo Giménez; dimarts 30 de maig, ‘Marjal’, de Paco Romeu, i dimecres 31 de maig, ‘Pau’, de Gemma Miralles.

Per a l’àudio es compta amb un sistema de so amb auriculars individuals sense fil que fan de l’escolta una experiència d’immersió total en la història.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *