Cartelera Turia

SUSCRIPCIÓN

NADAL EN À PUNT

REDACCIÓ: Aquest Nadal la radiotelevisió pública À Punt vol ser la cadena de proximitat per a unes festes casolanes i per això ha preparat un menú variat i deliciós amb una programació especial, que comença el 20 de desembre amb l’estrena de Duel de veus i culmina amb una estrena molt esperada també: Tresor o trasto, que suposa la tornada d’Eugeni Alemany a À Punt. A més, s’amplia la programació infantil durant els matins, s’inclou un especial per al sorteig de la Grossa i per a Cap d’Any, ens espera un programa molt especial conduït per Àlex Blanquer, Òscar Tramoyeres i Maria Juan.

Consulta la programació especial de Nadal dia a dia
  • El dilluns 26 de desembre els serveis informatius d’À Punt emetran un resum de l’actualitat de l’any. En acabar es podrà veure el guardonat documental El regne del silenci. Aquest documental relata la vida i el treball del periodista del Washington Post, Jamal Khashoggi, fins al seu assassinat en l’ambaixada d’Aràbia Saudita a Istanbul.
  • La nit del dissabte 31 de desembre, a l’Especial Campanades 2023, À Punt apostarà per l’humor i l’espectacle amb Àlex Blanquer, Òscar Tramoyeres i Maria Juan. Donarem pas al 2023 des del balcó de l’antic edifici de Correus a la plaça de l’Ajuntament de València. I durant el sopar, rialles assegurades amb un especial de TàP Zàping amb els millors moments de l’any.
  • El dilluns 2 de gener encetem l’any amb un programa de Zoom dedicat al boom de la música en valencià.
  • El dijous 5 de gener, de vesprada, retransmetrem en directe la gran Cavalcada dels Reis d’Orient d’Alcoi. Abans que comence, podreu gaudir d’un concert de Dani Miquel. Al matí estrenem Mòpies, una sèrie de gènere fantàstic coproduïda per IB3, TV3, Espaitemp i À Punt. I a la nit, a partir de les 22:00 h, edició especial de Tresor o trasto, el nou concurs presentat per Eugeni Alemany.
Eugeni Alemany i Arabella León en ‘Tresor o Trasto’, el nou concurs d’À Punt
  • El divendres 6 de gener, pla de pel·li i manta. De vesprada emetrem la pel·lícula d’animació japonesa El xiquet i la bèstia. I de nit, Heidi.

Receptes de Nadal amb La cuina de Morera i programació infantil de matí

La cuina de Morera preparà receptes de Nadal per als dies de festa, com ara un rap allagostat amb cloïsses i gambes i, de postres, una pasta fullada de cabell d’àngel amb garapinyades i vi calent.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *