Cartelera Turia

SUSCRIPCIÓN

TV: A la merda 2020’, programa especial d´À Punt per a acomiadar l’any

À Punt ha preparat el menú més temptador per als dies de Nadal. Una oferta pensada per a tots els gustos i edats que es podrà seguir per la televisió, la ràdio i el web amb resums d’actualitat i moltes sorpreses entretingudes.

À Punt confia, per tercer any consecutiu, la presentació de la retransmissió de les campanades de 2021 als presentadors Carolina Ferre i Eugeni Alemany. L’especial previ a la retransmissió es dirà A la merda 2020, un espai d’humor ple de sorpreses. Al costat de Carolina i d’Eugeni, en el programa participaran moltes cares conegudes com l’humorista Òscar Tramoyeres i personatges de L’Alqueria Blanca, entre molts altres. A continuació, À Punt oferirà Cantem 2021, un format de karaoke per a continuar la festa amb una entretinguda proposta musical, i començar amb bon peu l’any nou sense eixir de casa. Per al prime time de l’1 de gener està prevista l’estrena de la minisèrie.

L’última coronació.

À Punt manté la retransmissió en diferit de concerts els dissabtes a la nit. El dissabte dia 19 de desembre s’emetrà el concert de La Gossa Sorda, el 26 de desembre, el concert de Zoo, i el dissabte 2 de gener serà el torn de La Raíz.

Els menuts de la casa més matiners tenen una cita diària amb els dibuixos de La Colla i amb les Feretes, les titelles més estimades pels xiquets i xiquetes valencians. També gaudiran de pel·lícules i de l’estrena de nous capítols de sèries d’animació com Voltron, Spirit, Doraemon i Visca el rei Julien. De dilluns a dissabte és temps de lletrejar amb el concurs Rosquilletres, que reserva la seua gran final per al prime time. El dia 6 de gener, festa de Reis, a les 21:30 h, sabrem qui són els estudiants més ràpids a l’hora de cantar les lletres de paraules impossibles.

Bikes, the Movie, Ben Hur i E.T., l’extraterrestre, per al dia de Nadal

Nadal és temps de cine i À Punt inclou una oferta per a totes les edats i públics. En la sobretaula podrem gaudir de grans clàssics del cinema com Trapeci, Topkapi, Assassinat a l’Orient Express, El Violinista a la Teulada, Ben Hur, Veracruz, Memòries d’Àfrica, La comtessa descalça, El món és boig, boig, boig, Encís de lluna, i El foc i la paraula, entre altres títols.

Però el públic també podrà gaudir de títols familiars i d’aventures, amb pel·lícules com El metge, L’olla de grills, Pompeia i Família a l’instant. D’altra banda, À Punt estrena el divendres 25 de matí la pel·lícula d’animació Bikes, the Movie. Aquest llargmetratge d’animació, participat per À Punt Mèdia, amb direcció de Manuel J. Garcia i producció valenciana va estar nominat com a millor llargmetratge d’animació en els Premis Goya de 2018.

Aquesta mateixa vesprada, À Punt recupera un clàssic del cine amb Ben Hur, i de nit, tornarem a emocionar-nos amb E.T., l’extraterrestre, de Steven Spielberg.

 

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *