Cartelera Turia

SUSCRIPCIÓN

LA MÚSICA I L’HUMOR PROTAGONITZEN LA PROGRAMACIÓ DEL ESCALANTE ESTE MES DE MARÇ

 

  • El públic podrà disfrutar de ‘Los Pfeiffer’ de La Troupe Malabó, ‘Libre’ de Melomans i ‘Cube’ de JM Gestió Teatral
  • El projecte teatral de la Diputació de València proposa espectacles en el Teatre Martín i Soler del Palau de Les Arts, el Teatre Principal i Ribes Espai Cultural

La música i l’humor protagonitzen la programació del Escalante per a este març. El projecte teatral de la Diputació de València continua oferint arts escèniques per a la infància, la joventut i el públic familiar en les seues tres noves propostes: ‘Los Pfeiffer’ de La Troupe Malabó, ‘Libre’ de Melomans i ‘Cube’ de JM Gestió Teatral.

“L’Escalante proposa humor, música, fantasia i diversió en les seues pròximes obres, que podrem disfrutar en el Teatre Martín i Soler del Palau de Les Arts, el Teatre Principal i Ribes Espai Cultural”, ha explicat Rocío Gil, diputada de Joventut i Teatres de la corporació provincial.

Marylène Albentosa, directora i coordinadora artística, ha afegit que “les tres propostes són de companyies valencianes, la qual cosa ens permet impulsar el talent valencià i acostar-lo a les famílies tant a través de les funcions generals com amb el boca a boca que aconseguim de les escolars”.

‘Los Pfeiffer’, en el Palau de les Arts

Escalante torna esta temporada al Teatre Martín i Soler del Palau de Les Arts amb ‘Los Pfeiffer’ de La Troupe Malabó. Dirigida per Sergio Chaves i Quique Montoya i creada per Marisa Ibáñez, esta obra fusiona clown, música i humor i es dirigix a públic de 8 a 12 anys.

La companyia situa en l’escenari un grup de músics, ‘Los Pfeiffer’, que viuen en una distopia, un món futur on la música està prohibida i on, per tant, la música que hui coneixem corre el risc de desaparéixer. Seran capaços de sembrar l’esperança enmig del caos? Podrem descobrir-ho en les funcions per a la comunitat educativa i el dissabte 2 de març a les 18.00 hores per a públic familiar.

‘Libre’, al Principal

El centre d’arts escèniques de la Diputació de València també farà vibrar a tots els públics este cap de setmana amb una de les obres que més ha triomfat sobre els escenaris: ‘Libre’. Es tracta d’una comèdia musical escrita i dirigida per Santiago Sánchez i Víctor Lucas en la qual Melomans ens descobrix els moments més estel·lars de la carrera de Nino Bravo a partir de les seues cançons.

Música, teatre i humor en un homenatge de gran posada en escena el 2 i 3 de març a les 19.00 hores en l’emblemàtic Teatre Principal de València.

‘Cube’, en Ribes Espai Cultural

En finalitzar les Falles, l’Escalante reprén la seua activitat en els escenaris de la mà de ‘Cube’, un divertit espectacle de teatre musical i clown de la companyia JM Gestió Teatral, dirigida per Julio Martí i enfocada especialment a xiquets i xiquetes a partir de sis anys.

‘Cube’ aterra en Ribes Espai Cultural amb quatre personatges -Cuco, Beto, Ulla i Elba-, els qui, un dia, es topen amb una tragèdia: l’aigua per a regar les seues macetes s’ha esgotat. Hauran d’unir les seues forces per a trobar una solució al més prompte possible el dissabte 23 de març a les 17.00 hores i el diumenge 24 a les 11.30 hores.

Les entrades de tots els espectacles de la Temporada 23-24 del Escalante poden adquirir-se en la web www.escalantecentreteatral.dival.es i en taquilla abans de cada representació.

 

 

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *