Cartelera Turia

SUSCRIPCIÓN

L´ESCALANTE PRESENTA “TRÀNSIT”, UNA AVENTURA AMB DANSA I BON HUMOR

Una aventura urbana amb dansa, semàfors i molt bon humor: Escalante presenta ‘Trànsit’

  • El centre d’arts escèniques de la Diputació de València s’instal·la en el Teatre Martín i Soler del Palau de les Arts amb la versió de sala d’esta producció de Cocinando Danza
  • “Les xiquetes i xiquets disfrutaran i ballaran mentre aprenen educació viària”, ha destacat la diputada de Teatres, Glòria Tello

 Marga és una xiqueta que somia ser una guàrdia de trànsit exemplar, conéixer totes les regles de l’educació viària i ser una ciutadana que respecte el medi ambient i els carrers del lloc on viu. Però esta lliçó no li serà impartida mentre està asseguda al pupitre d’una aula, sinó que aprendrà ballant i acompanyada dels seus amics, fonamentals perquè ella aconseguisca complir la seua missió.

20210112 – Pican?a (Valencia): La compan?i?a ÒCocinando DanzaÓ en plena funcio?n de la obra ÒTransitÓ. Daniel Duart.

“Les xiquetes i xiquets disfrutaran i ballaran mentre aprenen educació viària”, ha explicat la diputada de Teatres, Glòria Tello. Com poden els passos de zebra, els semàfors i els senyals dels carrers convertir-se en l’escenari d’una dansa acolorida? Eixa és la qüestió que començaran a respondre’s les més menudes i menuts de la casa quan s’acosten a Trànsit, una producció de Cocinando Danza que es presenta a l’Escalante amb la seua versió de sala. El centre d’arts escèniques de la Diputació de València obri amb este muntatge la porta del Teatre Martín i Soler, al Palau de les Arts, per primera vegada esta temporada.

Sobre l’escenari apareixeran els carrers de la ciutat, on la nostra aventurera urbana descobrirà tot el que les xiquetes i xiquets han de saber per tal de circular amb seguretat per la via pública. L’espectacle també els mostrarà valors universals cívics, com la sostenibilitat i el respecte al medi ambient a l’hora de convertir-nos en vianants, i ho farà amb bon humor i molt de ritme. La música i les coreografies de Cocinando Danza aconsegueixen eixe equilibri perfecte entre pedagogia i entreteniment.

Trànsit es representarà per al públic general el pròxim diumenge, 12 de desembre, a les 18:00. Abans estan realitzant-se les funcions per a escolars.

L´ESCALANTE PRESENTA “TRÀNSIT”, UNA AVENTURA AMB DANSA I BON HUMOR

EL MUR: LO BELLO Y LO SINIESTRO

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *