Cartelera Turia

SUSCRIPCIÓN

VALÈNCIA, UNA CIUTAT ORGULLOSA

El proper 28 de juny se celebra arreu del món el Dia Internacional de l’Orgull LGTB+, que reivindica la llibertat de qualsevol persona per expressar la seua orientació sexual o identitat de gènere. Rememorem els fets de Stonewall, que marcaren l’inici de la lluita pels drets de les persones LGTB+. És Ací, a València on volem celebrar l’Orgull fent dels carrers i les places espais de trobada, de convivència i de pluralitat. Impulsant accions que promoguen la diversitat de la societat valenciana, que superen discriminacions i estereotips, i que impliquen la comunitat en la defensa dels drets i llibertats de totes les persones. Volem que València siga una ciutat orgullosa de l’Orgull.
És Ací on pretenem reflexionar quant a les barreres que dia a dia trobem, i al mateix temps posicionarnos contra aquelles accions que coarten la llibertat quant a l’expressió de gènere, sexual o familiar de qualsevol persona siga la que siga el seu context de vida.


De fet, en els últims mesos hem assistit a atacs diversos a seus, espais o persones de l’àmbit o col·lectiu LGTB+; atacs que, al cap i a la fi, són agressions a totes nosaltres així com a la comunitat en general. Aquests atacs i agressions són inacceptables i volem, amb aquesta campanya, denunciarlos i reflexionar per promoure un compromís de la població que els considere inadmissibles.


És Ací on, després de dos anys molt durs, volem retrobarnos amb la necessària reivindicació però amb l’alegria de retrobarnos i celebrar que estem més actives i fortes que mai. Que vivim i compartim una ciutat i pobles solidaris, inclusius, lluitadors pels drets humans i pel dret a la ciutat per a totes les persones. És per això que us animem a fer patent la vostra implicació i a proposar accions, reivindicacions, activitats, i altres propostes en les vostres entitats, organitzacions, comunitats i col·lectius.
És Ací on pots sentir que és el teu lloc, on pots agafar la mà de qui vulgues, on caben totes i tots, on s’escolten himnes de pau i càntics d’amor. És Ací on celebrem l’orgull.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *