ACTUALIDAD

CCCC ESCENA LAB Laboratori d’escena urbana

0

REDACCIÓ: CCCC Escena Lab: el laboratori d’escena urbana  Un projecte per a la creació i el desenvolupament cultural, amb l’objectiu de fusionar l’art escènic i la cultura urbana sobre un escenari  Inscripció fins al 5 d’octubre

‘ESCENA CCCC. Laboratori d´escena urbana’ és un projecte per a la creació i el desenvolupament cultural, amb l’objectiu de fusionar l’art escènic i la cultura urbana sobre un escenari. Dirigida a intèrprets profesionals i no professionals del món del HIP HOP (RAP-freestyle, producció musical, composició, escriptura i ball).

L’objectiu és projectar a les persones participants en la disciplina interpretativa, desenvolupar i posar en valor el seu talent i ampliar les seues habilitats i professionalització. Constarà d’un programa creatiu i participatiu, on es versionarà i reinterpretarà el clàssic de Shakespeare ‘Romeu i Julieta’ per mitjà del RAP, fent créixer la proposta dramatúrgica i musical a través d’esta manera d’expressió, llenguatge i visió de l’art.

El programa inclourà tallers, jornades interpretatives, sessions especialitzades, col·laboracions i masterclass amb experts i professionals del hip hop i l’art escènic amb la representació final de l’obra davant del públic.

El IVAM presenta el trabajo de una generación de artistas que rompió con el pasado y propuso comenzar de ‘ZERO’

Artículo anterior

LA VIDA ESTÁ BIEN SI LEES TEBEOS: ESPANTO, de Laura Pérez-Una mirada a lo desconocido.

Artículo siguiente

Comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

NÚMERO CARTELERA TURIA

Login/Sign up
0
    0
    Carrito Turia
    El carrito está vacíoVolver a la tienda