TURIA GO

COMPRAR A PROP ENS APROPA. L´AJUNTAMENT AMB EL XICOTET COMERÇ

0

REDACCIÓ: L´ajuntament de València ha estat concienciant de la necessitat de consumir productes valencians al xicotet comerç. La campanya de Nadal, la més important de tot l’any per al comerç local de la ciutat, que enguany porta per lema “Rètols compartits”. La iniciativa posa el focus en la clientela més fidel, a qui s’homenatja adaptant el rètol original de cinc comerços afegint-li el nom d’alguns dels seus compradors i compradores habituals.

L’objectiu de les campanyes de Nadal de la Regidoria de Comerç és incentivar i posar en valor la compra en el xicotet comerç de la ciutat, sobretot en una època on la compra és major, com és el Nadal. “Enguany hem volgut donar un gir i fer visibles a eixes persones que fan que estos comerços continuen existint, que porten comprant i consumint en eixos locals tota la vida i que passen a formar part de la família d’eixos establiments”, ha explicat Galiana.

El regidor ha agraït la bona acollida i la predisposició dels comerços per dur endavant esta campanya i ha destacat la reacció dels clients i clientes homenatjats.

NADAL EN À PUNT

Artículo anterior

AIXÍ SERÀ EL CAP D´ANY FESTIU D´ÀPUNT

Artículo siguiente

Comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

NÚMERO CARTELERA TURIA

Login/Sign up
0
    0
    Carrito Turia
    El carrito está vacíoVolver a la tienda