Cartelera Turia

SUSCRIPCIÓN

EMISSIONS À PUNT – DILLUNS 18

Emissió del dilluns 18/06/2018

 

07:30  BLOC D’ANIMACIÓ

Inclou les tires animades: Daniel Tigre, Postman Pat, The Shadownsters, Trip i Troop, Socks, Vicky el viquing, Doraemon i Detectiu Conan.

 

09:20  STARGATE 5                     

«Mesures desesperades»

Amb Richard Anderson, Angel, Vanessa, Rothery, Teryl, Tapping, Amanda.

Ha passat un any des que el coronel Jack O’Neil va dirigir la seua primera expedició a través d’Stargate, un antic pas que permet el viatge immediat al remot planeta d’Abydos. Després de finalitzar aquesta primera missió, O’Neil va rebre l’ordre de tancar per sempre Stargate des d’Abydos, fet que significava deixar per sempre a l’altre costat l’equip que l’acompanyava i que, per descomptat, no va obeir. Ara, un any després, O’Neil decideix fer equip amb el científic que l’acompanyà en la primera expedició, Daniel Jackson, l’astrofísica Samantha Carter, un habitant d’Abydos que va decidir tornar amb ells, Teal’c, i el general Hammond. Junts buscaran les claus per a poder salvar la Terra d’una possible destrucció.

 

10:10  ATRAPA’M SI POTS          (REP) (TP)   

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l’espectador a jugar des de casa. Presentat per Eugeni Alemany.

 

11:00  EL MATÍ À PUNT   

Magazín d’actualitat presentat per Clara Castelló.

Inclou les mascletades de les Fogueres d’Alacant (14:00 h)

 

14:30  À PUNT NOTÍCIES MIGDIA       

Presentat per Adelaida Ferre i Vanessa Gregori

 

15:15  COMUNITAT VALENCIANA DES DE L’AIRE            

“El Comtat”,” La Marina Alta” i “La Marina Baixa»  (TP)

 

15:45  ATRAPA’M SI POTS                     

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l’espectador a jugar des de casa. Presentat per Eugeni Alemany.

 

16:45  À PUNT DIRECTE (12)                

Magazín de vesprada presentat per Carolina Ferre amb Juan Nieto i Joan López. De dilluns a divendres connecta en directe amb diferents punts de la Comunitat Valenciana per a estar al dia de l’actualitat i disfrutar del millor entreteniment.

 

20:55  À PUNT NOTÍCIES NIT   

Presentat per Victòria Maso i Isabel Sánchez.

 

21:35  AÇÒ ÉS UN DESTARIFO           

Programa d’esquetxos en què es fa humor d’allò extraordinari que s’amaga darrere de la quotidianitat dels valencians i de les valencianes. Aquestes històries es desenvolupen en diferents escenaris i es combinen amb les aventures i les desventures de la família Fuster-Fabra.

 

22:15  LES DONES DE BLETCHLEY                         

«Desxifrant el codi» (16)

Director: Andy Deemony. Amb Maxwell Martin, Sophie Rundie i Rachael Stiring.

Quatre dones que van treballar durant la Segona Guerra Mundial desxifrant codis alemanys es reuneixen, nou anys després, per a resoldre una sèrie d’assassinats.

 

23:05  LES DONES DE BLETCHLEY              

«Sang a les seues mans» (16)

Director: Andy Deemony. Amb Maxwell Martin, Sophie Rundie i Rachael Stiring.

Quatre dones que van treballar durant la Segona Guerra Mundial desxifrant codis alemanys es reuneixen, nou anys després, per a resoldre una sèrie d’assassinats.

 

23:45  VALENTES             

«Lucrècia Bori (1887-1960)”  (12)

Sèrie documental que recupera la memòria de dones valencianes il·lustres i oblidades. Presentat per Maria Josep Poquet, el programa de hui està dedicat a una prestigiosa cantant d’òpera de la primera meitat del segle XX. Lucrècia Bori és el nom artístic de la valenciana Lucrècia Borja. Va estudiar al conservatori de València i va triomfar al Metropolitan de Nova York, ciutat on va residir i on la va admirar gent com Cary Grant o Al Capone.

 

00:15  PLAERDEMAVIDA                                  

“Isabel Cara Simó» (12)

Programa d’actualitat literària. L’escriptora alcoiana Isabel-Clara Simó és la protagonista de l’entrevista principal del programa Plaerdemavida de hui. A més, el reportatge setmanal ens porta una anàlisi profunda de la literatura eròtica valenciana.

 

00:45  EL XEF A CASA (REP)    

«Família nombrosa»

El cuiner Jordi Morera es desplaça en el seu motocarro, a domicili, per a ensenyar a alimentar-se a tot aquell que li demana ajuda. En este capítol, el xef visita els López-Gutiérrez, una família de Castelló que té sis fills de 2 a 11 anys. Uns campions de la procreació i de l’organització, o almenys ho intenten.

 

01:10  EL MATÍ À PUNT    (REP)           

 

04:05  CERTAMEN PROVINCIAL DE BANDES 2018                     

«Societat Joventut Musical de Faura»                 (T)

Presentador: Onofre Valldecabres, Societat Joventut Musical de Faura. Director: José Manuel Beltrán Bisbal. Pasdoble: Centenari musical, de Ramón Garcia i Soler (5 min). Obra obligada: A la lluna de València, de Miguel Asins Arbó (28 min). Obra de lliure elecció: El jardín de Hera, de José Súner Oriola (17 min).

 

04:55  CERTAMEN PROVINCIAL DE BANDES 2018                                 

«Societat Musical de Massalfassar»        (T)

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *