Cartelera Turia

SUSCRIPCIÓN

La coreògrafa israeliana Oryan Yohanan imparteix un taller en Espai LaGranja

• Espai LaGranja, el centre de recursos i mediació per a la dansa de l’IVC, presenta una jornada d’entrenament amb la coreògrafa Oryan Yohanan
• La jornada serà el dimarts 6 de setembre a la seua seu de Burjassot

Demà dimarts, 6 de setembre, Oryan Yohanan proposarà noves perspectives i punts de partida cap a nous processos artístics compartint el seu coneixement amb els professionals del sector. Les propostes que es treballaran plantegen reptes de qualsevol mena —resistència, flexibilitat, escolta— i conviden a pensar sobre la pràctica com a ballarins i ‘performers’.

En aquest taller s’explorarà la mobilitat, simultàniament, des del coneixement de l’estructura del cos com des del reconeixement de la intuïció física. A través d’exercicis i dinàmiques concretes es buscarà un estat reactiu enfocat en la connexió. Alguns dels conceptes que s’hi treballaran seran: la suspensió, la resistència, la mirada, la mecànica, l’escolta, la memòria, la veu i el silenci, entre altres.

Oryan Yohanan

Oryan Yohanan (Jerusalem) ha ballat en la Kibbuts Contemporary Dance Company de 2006 a 2010 com a ballarina principal sota la direcció artística de Rami Be’er. En 2010-2011 va treballar en la companyia The Project de l’Òpera d’Israel i el Centre Suzanne Dellal com a ballarina principal amb peces de William Forsythe, Emanuel Gat, Jacopo Godani, Marco Goecke, Idan Sharabi i Yoram Karmi.

Des de 2011, Oryan ha treballat com a ballarina independent amb els coreògrafs Sahar Azimi, Idit Herman i Clipa Theatre, Gili Navot, Shlomi Bitton, Dafi Altbeb, Sharon Vaisvaser, Maya Yogel, Elad Shecter, Yoni Soutchy i altres.

Com a coreògrafa, Oryan ha creat les peces: ‘Missis’ (2007), ‘Sea-Land’ (2013), ‘The War Room’ (2013), ‘No Blood Relation.ever’ (2014) i ‘The Being Herd’ (2015). La seua nova creació en solitari, ‘Plot of Body’, es va estrenar al juliol en The Dance Arena Festival, a Jerusalem.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *