Cartelera Turia

SUSCRIPCIÓN

2º SETMANA VI FESTIVAL CINEMA CIUTADÀ COMPROMÉS

Comença la segona setmana de la VI edició del Festival de Cinema Ciutadà i Compromés (FCCC), una fita que enguany acull 60 audiovisuals i compta amb 25 sales de projecció diferents i que pretén dinamitzar el teixit associatiu, aportant un espai en el qual la producció de curts amb contingut social trobe un espai de difusió.La programació comença el dilluns, 9 de novembre, de matí (de 10h a 12h) i tindrà lloc un muntatge i exposició de teles DCA a L’Octubre Centre de Cultura Contemporània (Carrer de Sant Ferran, 12, València). Per la vesprada (de 18h a 20h) se celebra la sessió dedicada al Dany Cerebral Adquirit (DCA), la qual comptarà amb la projecció del vídeo «Invisible però pesa», un curtmetratge que forma part de la campanya de difusió de Nova Opció amb motiu del Dia Nacional del DCA i que està protagonitzat per Quique, Pilar, Raquel i José Manuel. Seguidament es projectarà «Halloween 1», «Halloween 2» i «La balasera».

El dimarts, 10 de novembre, tindrà lloc la «sessió de creació sociològica: vida.història.art», en què es projectarà «El retrat de J.Garbell», «Camuflatge» i «Efest» a l’IVAM (Carrer de Guillem de Castro, 118). La sessió de dimecres va dedicada al cannabis medicinal. Primerament es projectarà el documental «Marihuana: primero las personas» i anirà seguit d’un debat que comptarà amb la participació de Carlos (representant de Cannabis TV) i Juan Carlos Peral (membre de la Federació Cannàbica), el lloc de l’esdeveniment és l’espai Ca Revolta (Carrer de Santa Teresa, 10, a València).

El dijous es presentarà, a les 19h, el llibre «Otra educación con cine, literatura y canciones» dels autors Jaume Carbonell i Jaume Martínez a la Intersindical STPV (Carrer de Juan de Mena, 18, a València), en una sessió dedicada a la pedagogía del cinema. I, per últim, la jornada del divendres porta per títol «Precarietat around Europe» i comptarà amb la projecció dels curtmetratges «Shituation», «Ciudad chicle», «Kafenio Kastelo» i «#PrecarityStory» a les 19h a Ca Revolta.

ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació), és una associació independent, plural i crítica, amb 10 anys d’antiguitat, amb la qual es troben vinculats més de 900 persones de diferents àmbits, amb un denominador comú; l’interès per generar pensament, debat, acció i sinergies, en relació amb la comunicació i la defensa dels drets de la ciutadania.L’àmbit d’actuació d’ACICOM se circumscriu al País Valencià, si bé són múltiples les ocasions en les quals els seus membres participen en activitats vinculades amb la comunicació a l’entorn de tot l’Estat, gràcies als nombrosos acords de col·laboració subscrits amb entitats similars de caràcter nacional.

PROGRAMACIÓ  VI Cinema Ciutadà Compromés.

Setmana del 13 al 19 de noviembre.

Sessió: Precarietat around Europe
Horari: 19:00 – 22:00
Projecció:

 • Shituation
 • Ciudad chicle
 • Kafenio Kastelo
 • #PrecarityStory
 • Lloc: Ca Revolta, Carrer de S

Sessió: Dret a l’aigua

Horari: 19:00 – 21:00
Projecció:

 • Contracorrent
 • 22th april

Lloc: Centre “Octubre”, Carrer de Sant Ferran, 12, València

Sessió ni oblit ni perdó
Horari: 18:00 – 20:30
Projecció:

 • La mort de Guillem

Lloc: CCOO Comisiones Obreras, 3a, Plaça de Nàpols i Sicília, 5, Valènci

Sessió: Cap èsser humà és il·legal
Horari: 19:00 – 21:00
Projecció:

 • Limbo
 • Foreigner
 • Filoxenia

Lloc: Espai Obert Cantarranes, Benimàmetanta Teresa, 10, València

Projecció en Cines Lys

Projecció:

 • Rol and Rol

Lloc: Cines Lys, Passeig de Russafa, 3, 46002 València

Sessió maquis
Horari: 18:00 – 21:00

Projecció:

 • Maquis

Lloc: Aras de los olmos

2º SETMANA VI FESTIVAL CINEMA CIUTADÀ COMPROMÉS

Comedia y terror se funden en la

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *