Cartelera Turia

SUSCRIPCIÓN

À PUNT PRESENTA LA PROGRAMACIÓ DE LA NOVA TEMPORADA

REDACCIÓ: À Punt, la televisió pública valenciana va presentar dimecres al Centre de Producció de Burjassot la programació que estrena el calendari del 2023, així com un avanç de les novetats per als pròxims mesos.

 400, Tresor o trasto i Nyas, coca, primeres estrenes de l’any

Pere Aznar estrena aquest dijous el programa 400 i Eugeni Alemany torna els divendres amb Tresor o trasto, dos de les novetats del calendari del 2023.

400 és un programa carregat d’emocions que combina el servei públic i l’entreteniment. Pere Aznar conviurà amb una associació que fa un treball social i buscarà tres persones que vulguen fer un monòleg d’humor sobre temes com les malalties mentals, la reinserció, els migrants, l’acolliment, les persones majors, les addiccions, el Parkinson o els menjadors socials.

Mentre que Tresor o trasto és un game show en què una parella de concursants ha de triar, entre una selecció d’objectes, aquell que considera més valuós.

També s’inclou al gener un nou fitxatge, el còmic valencià Manu Górriz, que presentarà a partir del dilluns 16 el concurs familiar Nyas, coca. Es premia el coneixement entre les famílies. Es plantegen preguntes a pares i fills sobre ells mateixos per a establir un diàleg intergeneracional i comprovar el grau de coneixement. És un format molt divertit que permet descobrir el secrets més amagats de tots el membres de la família. L’equip guanyador de cada dia opta a emportar-se el pot del programa, que anirà creixent.

Àlex Blanquer i Joan Espinosa fan ara en directe Terra viva de dilluns a divendres, i Lluís Cascant continuarà repartint somriures des de Tàp zàping, en acabar 400.

Màxim Huerta, Jordi Garrido, Carolina Ferre i Hu Zhao tornen al segon trimestre

Els pròxims mesos À Punt recupera presentadors s’esperen amb ganes a la seues pantalles. Màxim Huerta amb el programa de entrevistes La vida al màxim mostrarà la seua faceta d’entrevistador i aconseguirà que els convidats expliquen allò que no han explicat mai. És el projecte més personal del periodista i escriptor, que en conversa amb els convidats també desvelarà moltes confidències amb una posada en escena innovadora.

La cinquena temporada de Cartes en joc tornarà al prime time del segon trimestre. El presenta el cuiner Jordi Garrido, i ens preparen interessants programes amb la recerca del millor restaurant de tradició familiar de la Ribera, el millor restaurant als peus de la serra d’Irta, les millors tapes a l’entorn de la Vall d’Ebo o la millor pizzeria de la ciutat de València.

La presentadora Carolina Ferre enceta una nova temporada del programa cultural Tresors amb història. Tindrem els millors experts per a conèixer la història valenciana dels últims 200 anys i de deu ciutats. La fase de recerca està al web tresorsambhistoria.es.

Un dels rostres que també encisa els espectadors és el de Hu Zhao, que continuarà descobrint nous racons de la Comunitat Valenciana com a propostes turístiques en el seu espai Xino-xano.

Mentrestant continua el rodatge de noves trames de la sèrie més benvolguda, L’Alqueria Blanca, que estrenarà temporada a partir de 6 de febrer en el seu últim horari, a la sobretaula, a partir de les 16:30 hores. També es prepara una segona temporada de la sèrie Després de tu, que torna amb el vistiplau de l’audiència.

Torna una nova temporada el programa de true crime L’hora fosca, mentre que continuen espais que mantenen la fidelitat dels espectadors com ara Zoom, Valencians pel món, Bona vesprada, La cuina de morera, La finestra esportiva.

La cadena prepara el programa El piset presentat per Àrtur Martínez, cantant de La Fúmiga i la il·lustradora Ame Soler, que viuen en un pis compartit i inicien el càsting per a trobar a les dues persones perfectes per a les habitacions lliures. No faltarà en À Punt tota la informació de proximitat amb els informatius especials eleccions, així com les retransmissions esportives de pilota valenciana amb Va de bo i tot allò que envolta a les principals festes de la Comunitat Valenciana.

 

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *