Cartelera Turia

SUSCRIPCIÓN

GALA DE CLOENDA DEL FESTIVAL DE CINEMA CIUTADÀ I COMPROMÉS

El IV Festival de Cinema Ciutadà Compromés premia a “renau, l’art en perill” i “amado granell, el valencià que va alliberar parís” guardonats com el millor audiovisual i el millor documental del festival cinema ciutadà compromés 2018.

La Gala, que va comptar amb una destacada assistència de representants el món de la cultura, de la política i de l’administració pública, de l’audiovisual i del teixit associatiu valencià, va ser presentada per Clara Castelló.

Destaquem  l’assistència d’Enric Morera, President de les Corts Valencianes; Vicent Soler, Conseller d’Hisenda; Albert Girona, Secretari Autonòmic de Cultura i Esport; Manuel Mata, Diputat Síndic Portaveu Grup Socialista Corts; Abel Guarinós, Director General de l’Institut Valencià de Cultura; Empar Marco, Directora General de la CVMC;  Ana Noguera, membre del Consell Valencià de Cultura; Toni Gisbert, Secretari d’Acció Cultural del País Valencià i Manel Carceller i Sandre Llopis, Plataforma per la Llengua.

En la gala va haver-hi moments per riure amb la presentació de Lluc, el Youtuber  protagonista de la Mostra de Youtubers en València, que presenta del 12 al 15 de desembre, i moments més emotius com el vídeo dedicat al record de Carmen Alborch i Toni Canet, dues persones que recordarem pel seu compromís amb el cinema ciutadà i compromés, entre altres coses.

Els premis atorgats pel Jurat del Festival  varen ser:

 

* Per al millor audiovisual a “RENAU, L’ART EN PERILL”, direcció de Eva Vizcarra i Rafa Casañ.

* Per al millor documental a “AMADO GRANELL, EL VALENCIÀ QUE VA ALLIBERAR PARÍS”. Director Juli Esteve i productora Anna Bayarri.

* Per a les produccions de noves realitats socials a “PORTEADORAS. LAS ESCLAVAS DEL SUR”, de la directora Amparo Climent .

* Per a les produccions de micromecenatge a “DE NOSALTRES ELS COLORS”, idea i edició de Toni Lucas. Codirecció de Toni Lucas i Vicent Pons.

* Per a les produccions que promocionen el valencià a “CABUT PER LA LLENGUA, FRANCESC FERRER PASTOR (1918-2000)”, dirigida per Carles Sánchez i produïda per Marisa Fuertes.

* Per al premi especial del públic el documental “TIGERNUT, LA PATRIA DE LAS MUJERES ÍNTEGRAS” de Antxon Monforte.

 

Per a més informació:

http://www.acicom.org/ccc-festival

Cartelera Turia

 

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *