ALBENA PRODUCCIONS 25 ANYS DE LA SEUA PRIMERA REPRESENTACIÓ

30/07/2014. Toni Benavent i Carles Alberola, ànimes de la companyia Albena Teatre, retratats al Teatre Olympia de València. Foto:© PRATS i CAMPS (contacte: J:Prats, tel.657697726, email: pratsicamps@gmail.com )

TURIA: El 10 de desembre (era dissabte) de l’any 1994, Albena estrenava el seu primer espectacle CURRÍCULUM, escrit per Carles Alberola junt a Pasqual Alapont i interpretat per ell mateix, al centre Cultural de Mislata. La companyia també compleix els 25 anys de trajectòria. Des d’aleshores més d’una vintena d’espectacles, una dotzena de sèries per a  televisió, un parell de curtmetratges i la pel·lícula M’esperaràs?, estrenada fa un any, han estat les seues produccions. Companyia resident a l’Alcúdia (València), està formada per Carles Alberola i Toni Benavent, junt a un equip que ha anat variant al llarg dels anys, havent treballant amb centenars de professionals de tota la geografia.

Més d’una cinquantena de premis avalen l’activitat professional en teatre i televisió, tant al terreny de l’escriptura, com de la posada en escena, els treballs interpretatius, i també al terreny dels musicals.En estos temps encara incerts, Albena espera poder seguir oferint cultura i entreteniment, diversió i  reflexió pel proper 2020.

Escrito por
More from Redacción

LA CIUDAD Y SUS VICIOS: LA CONSPIRACIÓN DE LA ARQUITECTURA DIFUSA

A.MARTÍ: Hace unos años hubo una gran controversia en Sagunto respecto al...
Leer Más

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *