Cartelera Turia

SUSCRIPCIÓN

ElS SERVEIS INFORMATIUS DE LA RÀDIO D’ÀPUNT COMENCEN DILLUNS

La ràdio d’À Punt començarà a emetre butlletins horaris el dilluns 5 de març a les set del matí. Cada dia, de dilluns a divendres i des de les set del matí fins a les onze de la nit, els valencians i les valencianes rebran informació general i de servei públic cada hora en punt. Dissabte i diumenge, els informatius començaran a les huit del matí.

Els informatius se centraran especialment en la realitat valenciana però també informaran de les notícies de la resta d’Espanya i del món per tal que l’audiència tinga una visió completa de l’actualitat. El servei públic, la informació general, l’esport, l’oratge i el trànsit centraran una actualitat que abastarà tots els àmbits informatius com ara la cultura, la societat, l’economia, els successos, la política, els tribunals, el medi ambient o els espectacles, entre d’altres.

Els serveis informatius d’À Punt volen ser un referent per a la societat valenciana, un espai on trobar tots els temes i totes les seccions de l’actualitat, que reculla la diversitat i la pluralitat social, que vertebre el territori i el lloc on acudir per a saber tot el que passa al territori valencià.

La informació d’À Punt també podrà seguir-se a través del web i del compte de Twitter (@apuntmedia) 

AZAFATAS Y DEPORTE PROFESIONAL

UCCELLACCI- HALCÓN A LA CAZUELA

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *