Cartelera Turia

SUSCRIPCIÓN

ESCOLTA “INSTANTS CREMANT”

TURIA: AUXILI, banda formada per 9 músics valencians de formació musical diversa i amb un marcat estil reggae. En 2009 graven el seu primer disc “Existirem” que, tot i la falta d’experiència, suposa els inicis d’un grup de joves que comença a explorar en els camps de la composició musical.

Després d’uns canvis en la seua formacio, en 2013 AUXILI salta fort a l’escena musical amb el llançament del seu segon disc “DolçAtac”, tota una declaració d’intencions. Un projecte gravat, mesclat i produït per Sam Ferrer a WZ Estudi, la segona casa dels AUXILI. En aquest treball es donen a conèixer amb el seu primer senzill “Abismes” on destaca la col·laboració imprescindible del vocalista Alex Segui, de la Gossa Sorda. Tambétrobem les col·laboracions de Julio i Senka de La Raiz a la cançó“Rude Girl” i de grans amics com Pau i Joan de Tashkenti, entre altres.

Amb mes de 70 concerts a les seus esquenes en menys de 2 anys, AUXILI ha recorregut el País Valencià de nord a sud, segueix ampliant el ventall d’escenaris al Principat i cada cop sumen més adeptes a la resta de l’estat espanyol. Tota aquesta trajectoria els ha valgut per incorporar-se a cartells de festivals com el Rototom Sunsplash, Fira de la Mediterrania de Manresa, Festival Diània, Viña Rock, Festivern, Marea Rock, Feslloch, Acampada Jove,…

El seu directe renovat ofereix dosis de lluita, festa, alegria i disbauxa. La connexió amb el públic i la seua posada en escena han esdevingut les millors ferramentes per consolidar el projecte entre la critica i els seus seguidors.

Actualment es troben immersos en la presentació del seu tercer treball anomenat “Instants Cremant”, editat baix el segell de Propagada Pel Fet i gravat, mesclat i produit per Sam Ferrer a WZ Estudi. Un disc més personal, íntim, positiu, versatil, deu cançons on trobem lletres basades en diferents moments i estats d’ànim, una recerca de les arrels a la quotidianitat, al seu dia a dia.

 

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *