Cartelera Turia

SUSCRIPCIÓN

EXPOJOVE TORNA A LA FIRA DE VALÈNCIA

REDACCIÓN: Expojove, la fira de la infància i la joventut de València torna aquest nadal a Fira València. Del 26 de desembre de 2022 al 4 de gener de 2023 i després de l’aturada de les passades edicions, torna aquesta cita tan esperada per a milers de famílies que té lloc durant el període de vacances de Nadal.


Espectacles, teatre, esport, música, jocs… Expojove uneix durant 10 dies diversió però també educació i, enguany, conscienciació mediambiental gràcies al seu leitmotiv: ‘Missió Climàtica’, que busca implicar la infància, a la joventut i a les seues famílies en el canvi de paradigma que té com a objectiu caminar cap a un món millor.
Univers Tech, la primera fira de tecnologia educativa de ValènciaCom a novetat, Expojove 22/23 acollirà en la seua pròxima edició la primera fira de tecnologia educativa i recreativa d’Espanya: Univers Tech, un espai que comptarà amb tallers de robòtica, realitat virtual, impressió 3D, competicions de drons, solucions de mobilitat, dispositius intel·ligents i tallers de formació en tecnologia de la mà de professionals del sector, que ensenyaran als joves les aplicacions laborals que hi ha darrere de les últimes tecnologies.
Univers Tech comptarà a més amb una agenda d’activitats intensa que dotarà a l’esdeveniment d’un espai per a xarrades, trobades i demostracions. Així mateix, tindrà una zona expositiva on participaran tot tipus d’empreses amb els eixos comuns d’innovació tecnològica, oci i formació.Tres missions per a combatre el canvi climàtic
Sota el lema ‘València, missió climàtica’, Expojove obri en el seu web la possibilitat de jugar a tres jocs en línia abans que comence Expojove. La idea és generar expectació, donar educació mediambiental i fer que infància i joventut juguen, aprenguen i aconseguisquen diplomes en línia que podran canviar per premis en l’estand de l’Ajuntament durant Expojove.
Es tracta de tres missions sobre el canvi climàtic. O cosa que és el mateix, tres jocs entorn del medi ambient. Un d’ells es focalitza a separar per a reciclar bé, un altre ho protagonitza l’aigua i l’ús responsable de la mateixa i el tercer cerca impulsar la mobilitat sostenible. Abans de començar es tria un avatar i es dona una xicoteta explicació de cada joc i així com una xicoteta explicació de cadascun dels conceptes i de per què és important cuidar el medi ambient.
Aquests videojocs estan fets en format vintage, amb píxel perquè és una temàtica amigable, senzilla i fàcil d’utilitzar per als xiquets. Funcionen tant en ordinador com en dispositius mòbils. Es pot accedir a través de la pàgina web de Expojove.

Entrades i horaris

Les entrades, amb un preu de 5 euros la general i amb descomptes per a grups, carnet *jove, famílies nombroses o majors de 65 anys (menors de 4 anys o amb discapacitat major del 33% tenen entrada gratuïta, sempre acreditant), ja s’han posat a la venda en la pàgina web de *Expojove.
Per a enguany, els horaris de *Expojove 2022-2023 seran del 26 de desembre al 4 de gener d’11.00 a 20.00 hores, amb horaris especials el 31 de desembre de 10.00 a 14.00 hora i l’1 de gener de 16.00 a 21.00 hores.
Un lloc ple d’activitats, teatre, música i l’esdeveniment perfecte per a gaudir, tocar, experimentar, aprendre i divertir-se. No te la perdes del 26 de desembre de 2022 al 4 de

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *