Cartelera Turia

SUSCRIPCIÓN

Marala, Clara Andrés i Xavi Sarrià fan doblet en la gran nit de la música valenciana

REDACCIÓ: S’han lliurat els guardons per a 18 categories, que han tingut 60 nominacions en total, 4 per categoria. A més, tots els nominats en les categories d’àlbum eren directament finalistes en les categories de millor disc i millor cançó, i també eren candidats a rebre els vots populars per al premi del públic.

Els grans protagonistes de la vetlada han sigut el trio Marala, amb la presència de Sandra Monfort, que s’han endut els guardons al millor disc de música tradicional i popular i al millor disc amb ‘Jota de morir’.

Xavi Sarrià també ha aconseguit dos guardons: al millor disc de fusió i mestissatge per ‘Causa’ i a la millor cançó per ‘No s’apaguen les estreles’.

La cantautora d’Oliva Clara Andrés ha guanyat, amb el disc ‘Capfico’, el premi al millor disc de cançó d’autor i al millor disseny, pel treball del dissenyador gràfic Jaume Marco i la fotògrafa Ana Roussel.

Jimena Amarillo ha guanyat el guardó a l’artista o grup revelació per ‘Cómo decirte, mi amor’, mentre que l’alcoiana Neus Ferri ha sigut premiada amb el millor disc de pop pel seu àlbum ‘Llar’.

El guardó al millor disc de ‘rock’ l’han aconseguit els pegolins Smoking Souls que partien amb tres nominacions per ‘La cura’. El millor disc de música urbana ha sigut per a Jazzwoman i el seu disc ‘Atlantis’.

Screaming Pillows han guanyat el premi al millor disc de ‘jazz’ per ‘Screaming Pillows & The Liao Brass’. En la categoria de millor disc de música clàssica els guanyadors han sigut Identidade, per ‘Identidade’, i el premi al millor disc de música antiga i barroca, per a Amystis, per ‘De Ribera & Navarro: Masters of the Spanish Renaissance’.

El guanyador en la categoria de millor disc de clàssica contemporània i experimental ha sigut David Moliner per ‘Physical sound’. En l’apartat de música familiar, el millor disc de música per a famílies ha recaigut en Sedajazz per ‘Los cuentos de Sedajazz’.

Zoo ha recollit el guardó a la millor gira per ‘Llepolies 2022’, mentre que el premi al millor vídeo ha sigut per a Javi Polo, pel vídeo ‘Violets’, de Johnny B. Zero.

Per últim, el premi del públic, atorgat pel vot popular al web www.premissantos.com, ha sigut per a Noelia Llorens, ‘Titana’, pel disc ‘Titana’, que estava nominat al millor disc de música tradicional i popular. Aquest guardó l’ha lliurat Rosio Cano, guanyadora del concurs fet en xarxes socials per triar la persona que lliuraria el premi del públic.

Marala, Clara Andrés i Xavi Sarrià fan doblet en la gran nit de la música valenciana

EL MUR, UNA HISTORIA DE LA NOSTRA

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *