Cartelera Turia

SUSCRIPCIÓN

La Fira de les Comarques de la Diputació se celebrarà en la Plaça de l’Ajuntament del 24 al 26 de setembre

La Fira de les Comarques de la Diputació torna al format presencial després del parèntesi a causa de la pandèmia i el fa estrenant enclavament en la plaça de l’Ajuntament, en ple cor de València. El certamen organitzat per l’àrea de Turisme de la corporació provincial sota la marca València Turisme se celebrarà el cap de setmana del 24 al 26 de setembre.

Amb un format dinàmic i professional, la Fira de les Comarques concentrarà des de la vesprada del divendres fins a la del diumenge l’àmplia oferta de productes i destinacions turístiques de les comarques valencianes. Esta vegada, a més, es commemorarà el Dia Mundial del Turisme que apareix marcat en el calendari el 27 de setembre.

El certamen es distribuïx en dos grans espais amb prop de 85 expositors en total. En el primer, el protagonisme és per als municipis i mancomunitats, que mostren la seua oferta cultural i gastronòmica. En el segon, tenen cabuda empreses turístiques i entitats locals. En el seu conjunt, la Fira organitzada per la Diputació oferix als visitants demostracions i actuacions de tota mena, des de showcookings en directe fins al folklore representatiu de les poblacions valencianes, així com presentacions específiques a càrrec dels municipis i mancomunitats i activitats per als més menuts.

La fira i els seus horaris

L’objectiu de la fira és promocionar entre els ciutadans la variada oferta d’experiències i destinacions turístiques per a tots els públics que reunix la província de València en el punt neuràlgic d’esta, el centre de la capital, per a posar-lo a l’abast de tots i de manera presencial, després de l’edició online del passat any.

El públic interessat podrà visitar la Fira de les Comarques el divendres 24 de setembre, de 17 a 21 hores; el dissabte dia 25, de 10 a 15 hores i de 16.30 a 21 hores; i el diumenge 26, de 10 a 15 hores i de 16.30 a 20 hores.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *