ACTUALIDAD

Oberta la convocatòria de la 39 edició dels premis literaris Ciutat de València

0

Des del dia 6 de maig fins els pròxim 16 de juny les persones interessades poden presentar els seus treballs a la 39 edició del Premis Literaris Ciutat de València. Enguany la convocatòria incorpora dos novetats:

En la convocatòria de 2021 s’ha eliminat la condició de la majoria d’edat per tal que els autors i autores que encara no arriben als 18 anys tinguen la possibilitat de presentar-se. A més, s’introduïx l’opció de fer arribar els originals per correu electrònic, la qual cosa facilita l’enviament dels textos. Amb estes mesures es pretén augmentar la participació en el certamen. Tota la informació sobre la 39 edició dels Premis Literaris Ciutat de València està disponible al web municipal.

L’import destinat a estos guardons ascendix a 72.000 euros, repartits entre huit modalitats: premi de narrativa en valencià Isabel de Villena (12.000 euros), premi de narrativa en castellà Vicente Blasco Ibáñez (12.000 euros), premi de poesia en valencià Maria Beneyto (6.000 euros), premi de poesia en castellà Juan Gil-Albert (6.000 euros), premi de teatre en valencià Eduard Escalante (8.000 euros), premi de teatre en castellà Max Aub (8.000 euros), premi d’assaig en castellà Celia Amorós (10.000 euros) i premi d’assaig en valencià Josep Vicent Marquès (10.000 euros).

Les bases del concurs es poden trobar ací: Premis literaris Ciutat de València.

CINEMA JOVE DEDICA UNA RETROSPECTIVA AL “JOVEN GODARD”

Artículo anterior

LA ROSA ALS LLAVIS: Tercer disc de Tomàs de los Santos

Next article

Comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Número de la semana

Publicidad

Publicidad

Login/Sign up
0
    0
    Carrito Turia
    El carrito está vacíoVolver a la tienda