Cartelera Turia

SUSCRIPCIÓN

Del 14 al 17 d’octubre la 36a Mostra Internacional de Titelles a la Vall d’Albaida torna a omplir la comarca d’art i cultura.

Ahir la Sala Joan de Joanes de Bocairent, qui ostenta la Capitalitat Cultural Valenciana 2021 junt amb la ciutat d’Alcoi, acollia la presentació oficial de la 36a Mostra Internacional de Titelles a la Vall d’Albaida. Una important fita que deixava enrere la tristesa d’haver hagut de cancel·lar la passada edició per la pandèmia, però amb molta més il·lusió per tornar a omplir la Vall d’Albaida de color i teatre de qualitat. Diverses personalitats de l’àmbit cultural i polític valencià van acudir a la cita amb la cultura i la vertebració del nostre territori.

En primer lloc, la Directora Artística de la MIT, Marisol Limiñana, donava la benvinguda a l’acte i remarca va que “encara estem impressionats per tot el que hem patit com a societat, però també hem demostrat que la cultura és segura, que podem retornar a la gent l’alegria, emocions, aprenentatge i tot allò que aporta la cultura.”

Després l’amfitrió i alcalde de Bocairent, Xavier Molina, compartia orgullós que Bocairent havia estat “la veu de les polítiques culturals d’àmbit municipal i comarcal”, no sols per a la Mostra sinó també per a altres actes destacats com la gala del Premi de Literatura Eròtica també celebrada al municipi durant l’estiu.

També, Xavier Rius, Diputat Provincial de Cultura, anunciava que des de la Diputació de València anava a atorgar-se un premi en reconeixement de la trajectòria i la gran llavor cultural de la Mostra Internacional de Titelles a la Vall d’Albaida, “que ja és un referent a nivell nacional, però també, internacional” concloïa el diputat.

A continuació, i tot seguit al visionament del vídeo promocional creat pel dissenyador Álvaro Sanchis, el Conseller de Cultura de la Mancomunitat, Fede Vidal, demanava als representants de les distintes institucions més suport econòmic a la Mostra que en aquests moments gaudeix d’un pressupost de 80.000€. Per tancar l’acte, Vicent Gomar, President de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, reconeixia el gran treball de l’equip organitzador de la Mostra i convidava a tot el món a què s’acostara a la nostra comarca del 14 al 17 d’octubre per a gaudir d’una estona de cultura i esbarjo, tan necessari en aquesta “nova” normalitat.

 

 

Del 14 al 17 d’octubre la 36a Mostra Internacional de Titelles a la Vall d’Albaida torna a omplir la comarca d’art i cultura.

RINCÓN DE LA FILMO: EL DÍA DEL

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *