Cartelera Turia

SUSCRIPCIÓN

El Consell Rector dóna suport al Secretari de la CVMC

Adjuntamos el siguiente comunicado del Consell Rector de la Corporación Valenciana de Mitjans de Comunicació que nos ha llegado, y que fue aprobado por la totalidad de los componentes de dicho organismo, incluyendo el representante del Partido Popular

El Consell Rector de la CVMC, davant la publicació el passat 19 de maig, al diari Las Provincias de la situació de parentiu entre el Secretari de la Corporació i la Directora General, manifesta el seu contundent rebuig pel tractament fals i ofensiu que s’ha fet.

El Secretari, com advocat de la Generalitat amb 30 anys de dedicació, i que ha ocupat càrrecs de responsabilitat en diversos governs, va  posar en coneixement del Consell Rector el parentiu amb una de les candidates a la Direcció General, i el Consell li va donar suport i va indicar que no hi havia conflicte d’interessos. A més, quan s’ha hagut de tractar la valoració de la candidata, el Secretari s’ha absentat de la sala i no ha participat en cap deliberació. Així, es pot garantir que totes les seues actuacions han estat i són impecables, quant als interessos públics de la CVMC.

El Consell rector manifesta que ha sigut molt pacient davant les manipulacions i intoxicacions d’alguns mitjans, la qual cosa ha perjudicat persones, difonent informacions innecesàries pel que fa a la transparència dels processos i que no atenen a necessitats d’un servei públic.

És per això que es demana al conjunt dels mitjans i periodistes una actitud responsable i respectuosa amb el treball dels professionals de la Corporació i que complisca els principis i valors de la professió periodística.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *