Cartelera Turia

SUSCRIPCIÓN

“LA VIDA AL MÀXIM” S´ESTRENA AMB ANTONIO DE LA TORRE I INÉS BALLESTER

REDACCIÓ:  Inés Ballester i Antonio de la Torre estan convidats a una festa a casa de Màxim Huerta el pròxim dissabte 20 de
maig a les 22:00 hores.

La vida al Màxim
és un espai produït per À Punt en associació amb VITV (The Mediapro Studio), on citaran figures destacades de la música, la interpretació, l’humor o la ciència, en un escenari relaxat, perfecte perquè diversos amics gaudisquen d’una vetlada inoblidable compartint secrets. La periodista i presentadora de Borriana i l’actor malagueny ens obriran el seu cor compartint les anècdotes més entranyables, els records més estimats i els pensaments més profunds.
Inés Ballester, que una extensa trajectòria al capdavant de programes que estan en el record de tots, com Les mil i una (en Canal 9), En Antena (Antena 3 Televisión) o Por la mañana (La 1 de TVE), roman vinculada a les cadenes autonòmiques gràcies amb els seus últims treballs en Telemadrid (Está pasando, La música de mi vida i Juntos y…). L’actor malagueny Antonio de la Torre, guardonat amb el Goya a la millor interpretació masculina protagonista per El Reino, va començar exercint de periodista esportiu i entre els seus últims treballs hi ha La última de la fila (Netflix, 2022) i el seu paper com a presentador de la gala dels Goya 2023.
La reunió que cada dissabte organitza Màxim és una enriquidora mescla
de convidats, entre els quals hi ha figures destacades vinculades a la

Comunitat Valenciana com l’esmentada Inés Ballester, l’actriu Ana Milán, la

cantant Samantha, el mag Jandro o la doctora Ana Lluch. A ells també

s’uneixen
personatges com Bibiana Fernández, Josema Yuste o Antonio de la
Torre.
Tots els amics de Màxim obriran el seu cor compartint històries
personals, anècdotes, records i els pensaments més íntims. Per a recollir cada

moment, s’han situat setze càmeres repart
ides en un plató de quasi 1000 m², on es recrea la residència de Màxim Huerta, un lloc amb espais acollidors per a relaxarse i gaudir del món dels llibres, la música i l’art en general.
En aquest singular format basat en la creació d’un entorn distés adeq
uat per a les converses pròximes, profundes i personals, el mateix Màxim farà confidències, les que només afloren quan la companyia i l’ambient és procliu
per a això.
Màxim Huerta, el perfecte amfitrió acompanyat per Jau Fornés i
Amparo Moreno
Màxim no serà l’únic amfitrió. Acompanyant els convidats també hi ha el seu encantador amic de l’ànima Jau Fornés, acreditat fotògraf de cinema amb una polifacètica carrera com a director i showman. A més, l’actriu Amparo Moreno és la padrina que presumeix de conéixer Màxim des que era un nadó i que aprofitarà per a conversar amb les convidades en clau femenina. Tampoc podria faltar la figura del “veí”, un ésser tan innocent com desconcertant que apareix improvisadament generant les trames més rocambolesques.
El periodista i escriptor Màxim Huerta torna a la televisió pública
valenciana
Á Punt com a amfitrió d’aquest nou programa per a assumir el repte de liderar unes entrevistes en què la confiança i la proximitat amb el convidat són la base del format. Autor d’una desena de llibres, entre els quals destaque La noche soñada (Premi Primavera de novel·la) i Adiós, pequeño (Premi Fernando Lara), Màxim una experiència notable en diferents formats televisius (El programa d’Ana Rosa, Destinos de película, A partir de hoy, Mask Singer, adivina quién canta o Benidorm Fest).
Innovador
desplegament tècnic i humà en el ‘Show de Truman’ Per cadascun dels huit programes que componen La vida al Màxim passaran dos convidats o convidades. Màxim i Jau Fornés els reben en tot tipus d’ambients, tant exteriors com interiors.
Una de les singularitats de La vida al Màxim són les setze càmares (cinc
easyrig
, una steady i deu robots PTZ) repartides per tot el plató, que
converteixen
l’espectador en el “l’ull que tot ho veu”, que gaudeix d’un espai
replet
de moviment i de situacions marcades pel contrast d’emocions.
Pel
programa passaran cent figurants, un autèntic Show de Truman en el
qual
l’audiència descobrirà com són els entrevistats quan s’obliden de la
càmera
perquè es troben com a casa. Aquesta familiaritat serà un dels valors clau d’aquest innovador format televisiu que va més enllà d’un simple programa d’entrevistes.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *