Cartelera Turia

SUSCRIPCIÓN

MÚSICA: MADELEINE PEYROUX ACTUARÀ A LA GRAN FIRA DE VALÈNCIA

TURIA:Els Concerts de Vivers arriben com cada any a València per oferir al públic una programació musical heterogènia i variada en l’incomparable marc dels Jardins de Vivers, oberta a tots els públics, i formada per artistes estatals, internacionals i valencians de diferents estils, presentant una proposta cultural de rellevància durant el mes de juliol a la ciutat.

L’Ajuntament de València i la Regidoria de Cultura Festiva presenten aquest programa en col·laboració amb el sector de la música en directe, àmpliament representat per MUSICAPROCV Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana, en un projecte conjunt per posar en valor la música en directe i oferir als seus ciutadans i visitants l’oportunitat de viure la música en primera persona juntament amb els artistes més importants i destacats del moment.

En aquesta edició 2017, Vivers es convertirà en un nou espai per oferir una veritable experiència musical, millorant les infraestructures del recinte, situant espais de grades i gespa per millorar de manera rellevant la comoditat i l’accessibilitat del públic assistent, així com oferint un complet espai de gastronomia durant la realització dels concerts.

Com en cada edició, enguany grans artistes internacionals inclouen a València i als Vivers en les seves gires europees. En aquesta edició noms tan destacats Michael Nyman Band, Alpha Blondy, Madeleine Peyroux, Chick Corea & Bela Fleck, UB40, Jamie Cullum o Carlos Vives formen part de la programació 2017 al costat d’artistes que han destacat aquesta temporada al circuit estatal com Leiva, Ara Malikian, Love of Lesbian, Txarango, Celtas Cortos o Mago de Oz.

L’escena valenciana també és un part important del Festival amb la participació de bandes com Zoo, Vadebo, Pupil.les Dilatives, Riot Propaganda, Atupa i altres artistes que s’aniran incorporant al cartell.

Un total de 14 concerts formen part d’aquest avanç de programació que es presenta en una programació del 30 de juny al 25 de juliol en els cèntrics Jardins de Vivers.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *