Cartelera Turia

SUSCRIPCIÓN

PRESENTACIÓ DE «PAELLA TODAY» A LA FILMOTECA DE VALÈNCIA

TURIA: El director de l’Institut Valencià de Cultura, Abel Guarinos, acompanyat pel director adjunt d’Audiovisuals i Cinematografia de l’IVC, José Luis Moreno, ha participat en la presentació de ‘Paella Today’, dirigida per César Sabater i produïda per Naumaquia i Cla-Cla Films.

Durant la presentació, Abel Guarinos ha assenyalat que «és important donar suport des de l’IVC als directors valencians en les seues òperes primes, com ara és el cas de César Sabater, per tal d’oferir produccions que puguen estar presents als festivals i als mercats cinematogràfics, i que pugen ser exhibides en sales comercials».

Guarinos també ha destacat que «la incidència que fa la pel·lícula en la gastronomia valenciana, en la nostra cultura i en la ciutat de València com a escenari cinematogràfic, afigen un punt més d’interés a la participació de l’IVC en aquesta producció».

La pel·lícula disposa d’una ajuda a la producció de llargmetratges de l’Institut Valencià de Cultura per valor de 150.000 euros. També té el suport d’À Punt Mèdia, València Turisme i Publips Service Plan.

Escrita per César Sabater i Juanjo Moscardó, ‘Paella Today’ està protagonitzada per Pablo Rivero, Olga Alamán, Pau Gregori, Alberto Jo Lee, Emilio Mencheta, David Amor, Brays Efe i Mamen Garcia, i compta amb la col·laboració de Lolita Flores i Pablo Carbonell.

Una comèdia mediterrània

‘Paella Today’ és una comèdia rodada a la ciutat de València que satiritza el ‘poliamor’ a través de la història de dos amics enfrontats per una xica. Es tracta d’un alegre, culinari i tòrrid triangle amorós amb la paella de fons en què els dos protagonistes masculins, Pep i Vicent, desitjaran i lluitaran per Lola, la xica perfecta. No obstant això, ella té un xicotet ‘defecte’ que cap dels dos coneix: no pot ser de ningú.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cartelera Turia

FAM DE FEM – EL CASO RECIO

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *