Cartelera Turia

SUSCRIPCIÓN

ALCOI, CAPITAL DE L´ESCENA VALENCIANA

La Mostra de Teatre d’Alcoi és la fira per excel·lència de les companyies valencianes de teatre i, en menor mesura, de dansa, dins una programació variada quant a estils i formats. Aquest any serà el primer sense mascareta, ni restriccions. Així, combina tant el teatre de sala com el de carrer o el de titelles, i també la producció per a adults amb la destinada a infants o a escolars. A més, s’hi incorporen algunes propostes escèniques procedents d’altres comunitats autònomes i espectacles vinculats a circuits o a xarxes. Aquest any presenten les seues obres i espectacles 29 companyies valencianes com Meridional amb “Turistas”; Pont Flotant amb “Elipse total”; Teatro Tribueñe amb “La mirada de Eros”; Corral de García i “La lluvia amarilla”; Maduixa con “Migrare”; Bambalina Teatre Practicable i  el seu “Cu-Cu”; “Una vez, una casa” i L´Ultim Toc Teatre con “Vincent”, entre d´altres. També Pot de Plom.

El Teatre Principal acollirà l’acte d’obertura i lliurament de premis de l’edició anterior el 23 de maig, i a partir, cinc dies plens de teatre. Hi haurà espectacles tant en espais tancats com el Calderón, el Principal, el Centre Cultural, el teatre dels Salesians, el CADA o l’Àgora; com a l’aire lliure en la Glorieta, la plaça Ramón i Cajal, Cervantes o el pati del CADA.

Abans dels dies grans de Mostra hi haurà dos espectacles pre-mostra, un musical humorístic d’Orthemis Orquestra, Desconcerto, al Teatre Calderón; i Orgànik, teatre a l’aire lliure amb Ameztu Antzerkia. Això per a obrir boca perquè la varietat i qualitat de propostes és inmensa. Segons Miquel Santamaría: “Enguany tenim dues estrenes absolutes de les companyies La Fam (“Ambulant”), Teatre del Contrafet (“Vesània”), així com un altre (“Somia”) de Mireia Miracle Company, que farà la seua estrena oficial en un potent festival de circ andalús immediatament després. El sector funciona amb notable complicitat perquè tots som conscients de ser complementaris i treballar amb similars objectius”. A més de vore teatre és una oportunitat per a visitar Alcoi, una ciutat plena d´agitació teatral i terra de creadors i artistas. Apunteu les dates: Del 23 al 27 de maig. Alcoi (Alacant). Més informació en mostrateatre.com

 

ALCOI, CAPITAL DE L´ESCENA VALENCIANA

CaricaTuria

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *