ACTUALIDADTURIA GO

El Rialto presenta ‘Sorora’, de la companyia Danseu-vos

0

REDACCIÓ: El Teatre Rialto tanca el Cicle de Companyies Valencianes amb les representacions del 8 a l’11 de juny de l’espectacle de dansa ‘Sorora’ de la companyia il·licitana Danseu-vos.

Danseu-vos és una companyia professional de dansa amb residència artística permanent a L’Escorxador (centre d’art contemporani) d’Elx des de 2016 que fina ara ha produït quatre espectacles de gran format, tres de format mitjà i dos de petit format, amb els quals ha fet gires per tot l’Estat espanyol. El darrer treball és ‘Sorora’, la producció que porta a l’escenari del Teatre Rialto.

 Les ballarines de la companyia són Carolina Caparrós, Maria Serrano i Maria Teresa Antón; la direcció és de Raquel Linares; la música original, d’Anabel García, i la dramatúrgia, d’Antonio Crespo. ‘Sorora’ és recolzar-se sense deixar-se caure, allargar la mà, sense salvar, dir sense imposar, calfar sense asfixiar. Estar, simplement, estar. A prop, amb la mirada oberta, el pit ple i les cames fermes per avançar juntes sense por ni a la vulnerabilitat, ni a la plenitud. Amb ‘Sorora’ es tanca el Cicle de Companyies Valencianes en què des del passat mes de març deu companyies valencianes han mostrat els seus últims treballs de dansa, teatre i circ.

UCCELLACCI: Adéu, amic amat

Artículo anterior

El pianista italiano Elia Cecino gana el Premio Iturbi 2023

Artículo siguiente

Comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

NÚMERO CARTELERA TURIA

Login/Sign up
0
    0
    Carrito Turia
    El carrito está vacíoVolver a la tienda