Cartelera Turia

SUSCRIPCIÓN

La gala del 27 Premi de Literatura Eròtica inspira un estiu ple de sensualitat a la Vall d’Albaida

  • En un mes, el 10 de juliol, es celebrarà el lliurament del premi a Bocairent, Capital Cultural Valenciana 2021.
  • A més, les rutes eròtiques recorreran deu municipis de la Vall d’Albaida inspirades en les obres del guardó.

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida llança una proposta cultural i turística al voltant del Premi de Literatura Eròtica, on les àrees de Cultura i Turisme han compartit esforços per poder gaudir d’un estiu diferent a la nostra comarca.

La gala del 27 Premi de Literatura Eròtica tindrà lloc el dissabte 10 de juliol a les 22.00 h en la plaça de bous de Bocairent. L’acte estarà adaptat a les circumstàncies sanitàries actuals i suposa tornar a l’esperit de retrobada i de defensa de la cultura com un espai segur i necessari. La vetllada, amenitzada per un espectacle coordinat per Ad Libitum, servirà per conèixer el veredicte del jurat i descobrir, així, l’obra més reeixida d’aquesta edició; a més, les persones assistents obtindran la publicació guardonada en les dos darreres edicions.

La referència literària de la Vall d’Albaida rau també darrere de les rutes eròtiques programades per a les nits dels divendres de juliol i d’agost. D’aquesta forma, un total de nou itineraris recorreran algunes de les poblacions vinculades al guardó com Otos, Ontinyent, Benigànim o Albaida; igualment, la proposta turística farà parada en Llutxent, Agullent, Fontanars dels Alforins, l’Olleria i Carrícola.

Aquesta iniciativa que combina literatura, erotisme i gastronomia oferirà una ruta especial en Bocairent amb motiu de l’acte del 27 Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida. A les 20.00 h començarà una ruta plena de sorpreses i molta picardia per indrets que han inspirat les novel·les dels últims 27 anys. Amb la ruta s’ofereix un sopar temàtic per 10 € que culminarà en la gala de lliurament. La resta de rutes eròtiques es duran a terme tots els divendres a les 23.00 h a partir del 2 de juliol i fins al 27 d’agost:

JULIOL

02 – Otos

09 – Ontinyent

10 – Bocairent (Ruta especial, dissabte)

16 – Benigànim

23 – Llutxent

30 – Albaida

AGOST

06 – Agullent

13 – Fontanars

20 – L’Olleria

27 – Carrícola

Més informació i reserves al 635 12 00 29 i a info@lasaria.com

La gala del 27 Premi de Literatura Eròtica inspira un estiu ple de sensualitat a la Vall d’Albaida

WE CALL IT ORGULL, EL DÍA DEL

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *