Qué hacer

CINEMA JOVE: ‘El festival en cartells s’inaugura hiu 15 de juny a les 20:00h en l’Octubre CCC

0
Cinema Jove i València Capital Mundial del Disseny 2022 presenten l’exposició ‘El festival en cartells‘: una selecció de 33 cartells dels llargmetratges, curtmetratges i websèries de Secció Oficial projectats durant el festival en els últims anys.

Aquesta exposició suposa una revaloració de la peça gràfica que condensa l’essència de cada obra i que serveix de reclam per a l’espectador. Serà, a més, una oportunitat per a contemplar aquests dissenys fora del context del cinema, en un entorn diferent que afavoreix l’observació reposada.

El festival en cartells‘ s’inaugurarà el pròxim 15 de juny a les 20:00h en l’Octubre CCC (Carrer Sant Ferran, 12, València) i es mantindrà fins al dia 20 de juliol.

També en l’Octubre CCC, durant els dies 19 i 20 de juny, Cinema Jove mantindrà la col·laboració amb la València World Capital Design amb el cicle “València Capital del Disseny”, on es projectaran els documentals ‘Making It’ (Tony Moorman, 2015), ‘El hombre que diseñó España’ (Andrea G. Bermejo i Miguel Larraya, 2019), ‘The Happy Film’ (Stefan Sagmeister, Ben Nabors, Hillman Curtis, 2016) i ‘The Proposal’ (Jill Magid, 2018)‘, tots dedicats al món del disseny en els seus diferents àmbits.

Recordem que com merescut homenatge a la labor del cartell i el talent dels seus dissenyadors, Cinema Jove atorgarà enguany, per primera vegada en les seues 36 edicions d’història, el premi al millor cartell.

La gala del 27 Premi de Literatura Eròtica inspira un estiu ple de sensualitat a la Vall d’Albaida

Artículo anterior

“LUCAS”, DEL VALENCIANO ÁLEX MONTOYA SE TRAE TRES BIZNAGAS DEL FESTIVAL DE CINE DE MÁLAGA

Artículo siguiente

Comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Número de la semana

PUBLICIDAD

Login/Sign up
0
    0
    Carrito Turia
    El carrito está vacíoVolver a la tienda