Cartelera Turia

SUSCRIPCIÓN

S´INAUGURA LA 35 MOSTRA DE VALENCIA-CINEMA DEL MEDITARRANI

L’alcalde de València participa, junt amb la regidora de cultura, Gloria Tello en la gala d’inauguració de la 35 ed. de la Mostra de València.  La 35a edició del festival Mostra de València-Cinema del Mediterrani s’ha inaugurat aquest dijous amb l’estrena mundial de la pel·lícula dels germans Polo que barreja documental i ficció, The Mystery of Pink Flamingo.

Un fals documental disfressat de road movie que gira al voltant d’una de les icones kitsch per excel·lència, el flamenc rosa, per a narrar la història d’un home amb una vida molt grisa fins que aquesta au rosada es creua en el seu camí. En paraules d’un dels seus creadors, Javier Polo, és una història sobre “la recerca de la identitat”, que convida el públic a fer-se les mateixes preguntes que el protagonista.
La cerimònia d’inauguració, que ha comptat amb l’actuació del grup de poesia escènica Cantataticó, ha sigut conduïda pel director ceutí Abdelatif Hwidar i l’actriu albina Patty Bonet, i ha servit per a presentar el programa del festival.

 

 

S´INAUGURA LA 35 MOSTRA DE VALENCIA-CINEMA DEL MEDITARRANI

FOTO GALERIA XXIX PREMIS TURIA

S´INAUGURA LA 35 MOSTRA DE VALENCIA-CINEMA DEL MEDITARRANI

CRÓNICA XXIX PREMIS TURIA

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *