Cartelera Turia

SUSCRIPCIÓN

WEIRD MARKET ARRIBA A VALÈNCIA.

REDACCIÓ: El director general de l’Institut Valencià de Cultura, Abel Guarinos, ha participat en la presentació dels continguts de la 14a edició de Weird Market, Mercat Internacional d’Animació, Videojocs i Nous Formats Audiovisuals, que té lloc per primera vegada a València del 27 de setembre al 2 d’octubre en la Filmoteca de València i el Centre Cultural La Beneficència de la Diputació de València.

En la seua intervenció, Abel Guarinos ha assenyalat que “ens complau que la Filmoteca de València siga seu de les projeccions de les diverses seccions competitives del Festival Internacional de Curts d’Animació de Weird Market, perquè el públic valencià, així com les noves generacions d’animadors valencians i els professionals del sector, tindran oportunitat de veure una extensa selecció de la producció més recent de curtmetratges procedents de 18 països de tot el món”.

El director general de l’Institut Valencià de Cultura també ha destacat que “amb el nostre suport a la celebració de Weird Market a València volem contribuir que les empreses valencianes de l’animació audiovisual i el videojoc puguen distribuir, exhibir i donar a conéixer les respectives produccions, així com trobar nous talents i establir acords de finançament i de coproducció en aquest important mercat internacional”.

En la roda de premsa de presentació d’aquest mercat professional, que en edicions anteriors se celebrava a Segòvia, han participat el vicepresident 3r de la Diputació de València, Carlos Fernández Bielsa; el regidor d’Hisenda i Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics de l’Ajuntament de València, Borja Sanjuán Roca, i el director de Weird Market, José Luis Farias.

Weird Market

Weird Market és el mercat professional més important d’animació, videojocs i nous formats audiovisuals que té lloc a Espanya i un dels més importants d’Europa. La programació que ofereix inclou conferències, presentacions, trobades, reunions B2B, un fòrum d’ocupació i projeccions. Compta, a més, amb un mercat de curtmetratges d’animació destinat a distribuïdores, programadors i compradors de curtmetratges.

Weird Market compta amb el suport de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, a través de l’Institut Valencià de Cultura, la Diputació de València i l’Ajuntament de València.

 

 

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *