Cartelera Turia

SUSCRIPCIÓN

LA FICCIÓ ES FA PRESENT AL CCCC

REDACCIÓ: Què tenen en comú una coneguda Drag, dos nois que s’acusen mútuament de fer ghosting, una parella d’enamorats incapaç de declarar els seus sentiments, un grup d’amics de tota la vida, una filla que ha tingut un pare absent o una dona acomplexada dels seus braços? Exacte, aparentment res, tret del lloc que tots acostumen a visitar: el Centre del Carme.

Presentem 10 històries quotidianes plenes d’amor, retrobament, perdó i reivindicació. Benvinguts a “CCCC Stories”, una sèrie escrita i codirigida per Sergi Merchan i Jose Luis Lázaro, dos joves talents que han anat de la mà de la productora de Pausa Dramàtica Films per a crear un projecte àudiovisual que de ben segur no us deixarà indiferents.

CCCC Stories’ oferirà un passe general obert al públic amb la presència de l’elenc, els directors i l’equip tècnic de la sèrie diumenge que ve 6 de novembre a les 12.00 hores en el Centre del Carme, on es projectaran els deu episodis de la primera temporada al complet. A partir d’aqueixa data, es publicaran periòdicament en el canal de YouTube i els perfils de xarxes socials del CCCC, i el primer capítol s’estrenarà el divendres 11 de novembre en xarxes socials.

 

 

LA FICCIÓ ES FA PRESENT AL CCCC

EL AGUA, VASIL Y LLENOS DE GRACIA

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *