ACTUALIDAD

Jornades d’Inclusió Social i Educació en les Arts Escèniques i la Música a l´IVC.

0

REDACCIÓN: Des d’avui de vesprada, fins el dimecres 9 a migdia es celebren a València la 14ª edició de les Jornades d’Inclusió Social i Educació en les Arts Escèniques i la Música, organitzades entre l’Instituto Nacional de las Artes Escénicas y la Música (INAEM) i l’Institut Valencià de Cultura (IVC) entre les activitats que es desenvoluparan al llarg d’aquests dies destaca la ponència inaugural a càrrec de Lloyd Coleman de The Paraorchestra, una orquestra anglesa composada en la seua totalitat per músics amb diversitat funcional. (Teatre Rialto, 7 de novembre a les 18 hores) on es parlarà de les barreres que cal suprimir perquè les coses canvien per als músics amb discapacitat, així com sobre la importància de Paraorchestra com a força positiva tant per a les arts en l’àmbit de la discapacitat com per al sector cultural en general.  La presentació de diferents projectes artístics en contextos sanitaris (Teatre Rialto, 8 de novembre a les 13 hores)  

Altres projectes artístics com CangrejoPro únic projecte de creació escènica a Espanya que està format exclusivament per dones joves xineses que funciona des de 2018, que recorren a la performance com a pràctica per a construir una subcomunitat xinesa des de dins, amb la finalitat de mostrar l’heterogeneïtat i la contemporaneïtat de la diàspora xinesa a Espanya.(Teatre Rialto, 9 de novembre a les 10 hores).

O la ponència de tancament amb El Langui. (Teatre Rialto, 9 de novembre 12 hores). A més hi ha intervencions artístiques a càrrec de la companyia el Pont Flotant, l’estrena a Espanya de l’espectacle “O outro lado da dança” de la coreògrafa portuguesa Diana Niepce, el treball de la qual s’estructura entorn a l’estudi i l’anàlisi de la física i del moviment dels artistes que estan fora de la norma, que s’apropien i transformen el llenguatge en la seua pròpia identitat.  L’espectacle “Sexperts” de Tanttaka Teatroa on un periodista amb paràlisi cerebral i una venedora de caramels plena de contradiccions, expliquen les seues vivències afectiu-sexuals, per demostrar que cadascun de nosaltres, amb la seua paràlisi particular , tenim diferents pors, somnis, i il·lusions. Una història de creixement personal tenyida d’humor i dolor a parts iguals.  

LA FICCIÓ ES FA PRESENT AL CCCC

Artículo anterior

FA 30 ANYS QUE ELS TURIA TENEN 30 ANYS

Artículo siguiente

Comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

NÚMERO CARTELERA TURIA

Login/Sign up
0
    0
    Carrito Turia
    El carrito está vacíoVolver a la tienda