Cartelera Turia

SUSCRIPCIÓN

LES FALLES EN À PUNT

REDACCIÓN: Plantà de les Falles, Especial Premis, Ofrena i Cremà

Amb l’anhelada normalitat, el calendari de la setmana fallera entra en la programació d’À Punt. El dimecres 15 de març hi haurà programa especial Nit de la Plantà, a les 22 hores. El dijous 16 de març, a les 16.15 hores, es podrà gaudir l’emoció del lliurament de Premis a les Falles per seccions fins a arribar a les esperades de la Secció Especial.

El divendres 17 i el dissabte 18, de les 15.30 hores fins a la matinada, serà el moment més desitjat per milers de falleres i fallers, però també dels espectadors més fidels que contemplen per televisió l’Ofrena de Flors a la Mare de Déu dels Desemparats. L’Ofrena serà narrada per Ferran Cano i Ampa Caballero. Amb ells estaran com a convidats els millors especialistes com són indumentaristes, investigadors, falleres majors i experts en cultura festiva.

Però serà el diumenge 19 de març quan À Punt s’omplirà de festa. Comença el Dia del Pare amb la reemissió de l’Informe: La revolució King Kong per a desdejunar, que continuarà amb la prèvia de la mascletà, la mascletà del dia de Sant Josep i un especial del concurs Atrapa’m si pots dedicat als festers.

A la vesprada, a les 20 hores comença un especial Nit de la Cremà, que es donarà la mà amb el Magdalena Vítol a les 21.30 hores.

À Punt retransmetrà la cremà del primer premi de la falla infantil de la Secció Especial (20.30 h), la cremà de la falla infantil municipal (21 hores), la cremà del primer premi de la Secció Especial (22.30 hores) i, des de la plaça de l’Ajuntament, la cremà de la falla municipal (23 hores). No faltarà la Cremà en altres localitats, amb nou reporters repartits de nord a sud del territori, que també celebren les Falles.

LES FALLES EN À PUNT

EL BOLERO DE MANEL

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *