Cartelera Turia

SUSCRIPCIÓN

À PUNT AMB LES FALLES

À Punt torna a estar amb les Falles. La televisió pública última els detalls per a retransmetre, del 30 d’agost al 5 de setembre, els actes del calendari completament inusual per la pandèmia.

La programació inclourà, de dimecres 1 a diumenge 5 de setembre, l‘emissió de les mascletaes disseminades per la ciutat de València, a partir de les 13:00 hores, conduïdes pel periodista Ferran Cano.

El dimecres 1 de setembre es retransmetrà la Plantà de les falles amb la Nit de l’Alba amb els castells de focs artificials a partir de les 22:00 hores. El programa Bona vesprada i els informatius oferiran tota l’actualitat amb els guanyadors dels ninots indultats i dels premis a les millors falles de la Secció Especial.

Una de les novetats de la setmana és el concurs Atrapa’m si pots conduït per Carolina Ferre amb temàtica fallera. Els programes dels dies 4 i 5 de setembre, comptarà amb la participació especial de la fallera major de València i la seua cort d’honor.

L’Ofrena, que enguany estrena recorregut per les obres de la plaça de la Reina, estarà tancada al públic i regulada per a garantir les mesures sanitàries per la Covid-19. Presentada per Clara Castelló, Gemma Juan i Ferran Cano, l’Ofrena serà el divendres 3, des de les 16:00 fins a la mitjanit i dissabte 4, de matí, a partir de les 09:00 fins a les 13:00 i continuarà també de vesprada i nit.

La Cremà de les falles es retransmetrà el diumenge 5 a partir de les 21:00 hores amb un programa especial amb Màxim Huerta, Ferran Cano, Joan Espinosa i Maria Fuster.

Més informació a la secció de televisió.

À PUNT AMB LES FALLES

IDEAS PARA HUIR DE LAS FALLAS

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *